kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HAVAİ FİŞEKLİ DÜĞÜN TUTMADI... Fatma Azimova ve Adnan Kırılmaz havai fişekli düğünle evlenmiş, Azeri gelin 5 gün sonra kaçmıştı.

Firari Azeri gelin sınırda yakalandı

Halit ÖZTÜRK SABAH
Evlendikten 5 gün sonra düğünde takılan takı ve paraları alarak ortadan kaybolan Azeri gelin Azimova, Dilucu Sınır Kapısı'nda yakalanıp, bırakıldı..
Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Geçkinli köyünde çiftçilik yapan 35 yaşındaki Adnan Kırılmaz 23 Aralık 2007'de evlendiği Azeri uyruklu Fatma Azimova'nın (19) 5 gün sonra düğünde toplanan 8 bin YTL değerinde takı ve 7 bin YTL nakit parayla ortadan kaybolduğu iddiasıyla savcılığa başvurmuştu. Bu şikâyet üzerine her yerde aranmaya başlanan Azimova, önceki gün Iğdır'ın Aralık ilçesinde Dilucu Sınır Kapısı'ndan Nahçivan'a geçmek isterken fark edildi.

NAHÇİVAN'A GEÇECEKTİ
Fatma Azimova polisler tarafından yakalandı. Dolandırıcılık suçlamasıyla Aralık Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılan Azeri gelin, yaklaşık 15 dakika süren ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Fatma Azimova'nın, savcıya verdiği ifadede, takıları ve paraları almadığını, Adnan Kırılmaz ile evlendikten sonra pişman olduğunu, bu nedenle evi terk ettiğini söylediği öğrenildi. Fatma Azimova daha sonra Nahçivan'a gitti.

TARLASINI SATMIŞTI
Azerbaycan'dan gelerek İstanbul'a yerleşen Fatma Azimova ile bir tanıdığı aracılığıyla tanışan Adnan Kırılmaz, düğüne büyük umutlarla hazırlanmıştı. Adnan Kırılmaz, 20 dönümlük tarlasını satıp eline geçen parayla köy meydanında havai fişek gösterili bir düğün yapmıştı.