kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Martta Peru'ya taşınacağız

* Son bir yıldır eşimin işleri nedeniyle Londra'da yaşıyorum. Kendisi bir şirkette finans direktörü olarak görev yapıyor. Çok büyük bir projenin başında... Bundan önce Houston'daydık. Sanırım marttan sonra da Güney Amerika Peru'ya taşınıyoruz.

*
Londra benim için kaçış falan değil! Çünkü evimiz, kurulu düzenimiz, kızımın okulu, eşimin işi burada. Ben kitabımın promosyon dönemi için bir süre Türkiye'de kaldım ama o kadar! Hakkımda çıkan iddialar gerçeği yansıtmadığı için bir kaçış da söz konusu olamazdı.

EVLİLİĞİM 11 YAŞINA BASIYOR
* Londra'da hayat aynen İstanbul'daki gibi oldukça hızlı, yoğun ve güzel geçiyor. Haftada üç günü devam ettiğim İspanyolca kursum var. Ayrıca yoga hocalığı sertifikası için özel ders alıyorum. Haftada bir gün de gönüllü olarak bir müzede görev alıyorum.

*
Yarın evliliğimizin 10'uncu yılı bitiyor. Evlendiğimden beri de yurtdışında yaşıyorum. Aile ve arkadaşlardan uzak kalmak zor ama ailem ve yakın dostlarım sık sık bizi ziyarete gelir. Aslında ülke özlemini hep içimde yaşadım ama bunun böyle olacağını bilerek evlendim.