kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yılan derisi ve altın kaplamayla 'Alo'

Zeynep Güler CEYLAN
Motorola, yeni telefonu RAZR2 V8 Luxury Edition ile şıklığı ve teknolojiyi bir araya getirdi. Telefon, 18 ayar altın kaplama bölümleri ve yılan derisi efekti verilmiş olan sırt dokusuyla dikkat çekiyor..
Altın artık her yerde... Geçmişte sadece aksesuar olarak kullanılan altın, günümüzde moda dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biri olarak kabul ediliyor. Tekstilden dekorasyona kadar her yerde karşımıza çıkan altın, cep telefonlarına da girmeyi başardı! Zenginliğin ve lüksün sembolü olan altın, Motorola'nın yeni telefonu RAZR2 V8 Luxury Edition bambaşka bir forma büründü. 2007 kış koleksiyonlarında öne çıkan temaları gözardı etmeyen Motorola, yeni ürününde altınla yılan derisini bir araya getirdi. Tasarımıyla dikkat çeken RAZR2 V8 Luxury Edition cep telefonu, 4 Aralık'ta Dubai'nin dünyaca ünlü The Burj Al Arab Otel'inde gerçekleşen tanıtımla görücüye çıktı.

MODAYA YENİ TANIM
Yeni RAZR2 V8 Luxury Edition, 18 ayar altın kaplama bölümleri, yılan derisi efekti verilmiş son derece yumuşak sırt dokusu ve elmas kesim yan yüzeyi ile modayı yeniden tanımlıyor. Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham da, 12.05 mm'lik ultra ince yapısı ile dikkat çeken bu yeni ürünün yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Bu şık tasarımlı ürün, yeni yılın ilk ayında Türkiye'de olacak.