kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Zeynep Korel'in kızı Audrey Nazlı 6 yaşında. Eşi David G. Busbee ise bir inşaat şirketinde finans direktörü olarak görev yapıyor. Zeynep Korel: David her akşam eve geldiğinde Nazlı'ya masal okur ve onu yatırır. Eşimle birlikte yemek pişirmeyi, sofra kurmayı çok severiz.

Sağlam ailenin kızıyım sürünün dışındayım!

BAŞAK ÇOKAN / MAGAZİN
Oyuncu Tanju Korel ile Hülya Darcan'ın büyük kızları Zeynep Korel, hakkında çıkartılan 'yuva yıkan kadın' iddialarını aylar sonra yanıtladı: Ailem beni dürüst ve vicdanlı bir insan olarak yetiştirdi. Herkes istediğini söyleyebilir. Artık hiçbirine aldırmıyorum..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sağlam ailenin kızıyım sürünün dışındayım!
eçtiğimiz aylarda İzmirli çocuk doktoru Tunç Özdemir'in 'yuvasını yıktığı' iddiasıyla manşetlere çıkan Zeynep Korel, "Artık umrumda değil" dediği olayla ilgili ilk kez GÜNAYDIN'a konuştu. Oyuncu babası Tanju Korel'in anısına yazdığı kitabın tanıtımını yapacağı dönemde 'yuva yıkan kadın' olarak itham edilerek gündeme gelen Zeynep Korel, "Kızım ve eşimle birlikte Londra'da hayatımın en huzurlu günlerini yaşıyorum" dedi.

ÇEVREMDE İNANMADILAR
* Olayların gerçek yüzünü sizden öğrenelim... Tunç Özdemir'i tanıyor musunuz?
Akrabalık ilişkimiz vardır...

* Adınız onun özel hayatına nasıl karıştı?
Ben bu konuda bugüne kadar hiç konuşmadım. İstenen zaten benim konuşmamdı ama bu asla olamayacak. Anlatılanlara zaten kimse inanmadı. Her zaman şu sözü kendime rehber edindim: "Kör cehalet çirkefleştirir insanı. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır ama önce lafa bakarım; laf mı diye! Sonra da söyleyene bakarım adam mı diye." Kendileri konuştu kendileri dinledi. Kimsenin yuvasını yıkmadım!

AİLEM DESTEKLEDİ
* Adınızı böyle bir haberin içinde görünce ne hissettiniz?
Bir gün sabah kalkıyorsunuz ve gazetelerin baş köşesindesiniz! Elbette ki çok rahatsız edici.

* Kardeşiniz Bergüzar ve anneniz nasıl karşıladı bu olayları?
Onlar benim ailem. Hayatımdaki en küçükten en büyüğe kadar her şeyi bilen insanlar. Elbette ki ortadaki bu saçma sapan iddialara inanmadılar. Bana sonuna kadar destek oldular. Biz birbirine bağlı bir aileyiz. Bizim babamız adam gibi adamdı. Bize öğrettiği değerler şu anda inanın mumla aranıyor. Böyle insanların evlatları olmak da çok zahmetlidir aslında. Biz Tanju baba ve Hülya annenin kızlarıyız. Bununla da gurur duyuyoruz! Sürünün çok dışındayız yani.

* Olayların patlak verdiği dönemde neden sessiz kaldınız?
Konuşmak çözüm değildi. Ben bu olayların bir an önce kapanmasını istedim. Çünkü ortada yalan vardı sadece...

* Eşinizin olaylardan haberi var mı peki?
Eşime anlattık. Zaten o günlerde İstanbul'a gelmişti. Amerikalı olduğu için olaya farklı bakıyor. "Nasıl olur da insanlar böyle ortalara atar kendilerini. Hiç mi gururları yok? Rezillik" diyor.

* Bir Amerikalı ile evli olarak, Türk ile yabancı erkekler arasındaki farklar sizce nedir?
Türk erkeği çok daha tutucu, sahiplenici. Belki biraz kontrolcü, fazla kıskanç ama her şeye rağmen çok sefkatli ve koruyucu. Amerikalı erkeklerin hepsi için genelleme yapmak haksızlık olur ama kendi eşimden yola çıkarsam; saygılı ve dikkatliler.

CANI SAĞ OLSUN
* Sizi bu kadar üzen Tunç Bey'i arayıp; 'Ben evli bir insanım. Siz nasıl böyle davranırsınız?' demek geçmedi mi içinizden?
Kendisinden bu haberleri tekzip etmesini istedim. Hatta avukatım ihtarname gönderdi ama yapmadı. Canı sağ olsun! Dedim ya, geçti bitti. Kimse inanmadı. O yüzden artık benim için çok önemli değil bunlar...

* Tunç Bey mahkemede sizinle aşk yaşadığını ama ayrıldığını söylemiş... Allah herkesi mutlu etsin. Kimin nerede ne söylediğiyle artık hiç ilgilenmiyorum. Evimde eşim ve kızımlayım.

* Akrabam dediğiniz bir insanın sizi yuvasının yıkılmasına neden göstermesi insanlara karşı güvensizlik oluşturdu mu?
Hayır; ben her zaman karşımdakine fazlasıyla güvenen bir insan oldum. Hâlâ da öyleyim. Ama artık yeni insanları fazla içime almıyorum. Atalarımız 'her şerde bir hayır vardır' demiş. Yaşadığımız her kötü olaydan ders çıkarır ve bunların bize bir sebepten ötürü gönderildiğini düşünürsek; o kadar yıpranmayız.
Haberin fotoğrafları