kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Eşimin göbeği açıktı, öldürdüm'

Kendisinden kaçan eşini Antalya'da sokak ortasında yirmi kez bıçaklayan koca, 'Eşimi açık gezerken görünce öldürdüm' dedi..
Antalya'da 13 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren Mikail Dişyapar'ın ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Mikail Dişyapar, mahkemede eşini yolda tesadüfen gördüğünü söyleyerek, "Açık giyinmişti. Göbeği açıktaydı. Kaç kez vurdum hatırlamıyorum" dedi. Polis ve savcılıktaki ifadelerini reddeden Mikail Dişyapar eşini kasten ve tasarlayarak öldürmediğini iddia etti.

TAKİP EDİP YAKALADI
Olay geçtiğimiz eylül ayında Antalya'nın TRT Caddesi'nde bir mağazanın önünde yaşandı. Alanya'da barlarda konsomatrislik yaptığı için eşi tarafından tehdit edilen 31 yaşındaki Özge Dişyapar, kaçarak Antalya'ya geldi. Ancak Mikail Dişyapar (33) karısını takip etti. Eşi tarafından sokakta takip edildiğini anlayınca bir mağazaya sığınan genç kadın, "Beni kurtarın" diye feryat etti. Ancak mağazaya giren öfkeli koca, karısını saçından tutup zorla dışarı çıkardı ve "Kimse karışmasın bu namus meselesi" diyerek 20 kez bıçakladı. Mikail Dişyapar suç aletiyle birlikte yakalanırken Özge Dişyapar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Duruşma delillerin toplanması ve tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
Haberin fotoğrafları