kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Oğlaklar'ı mutluluk ve büyük başarı bekliyor

FİLİZ ÖZKOL
En büyük özellikleri disiplin olan Oğlaklar, muhteşem bir yıla adım atacak. Radikal kararlar verecekler ve kariyerde başarıyı yakalayacaklar..
Oğlaklar'ın bu yıl şansı çok açık. Önemli başlangıçlar, büyük başarılar ve gelişmeler sizi tanımlayan sözcükler. Muhteşem bir yıla girmek üzereseniz. Radikal kararlar alacaksınız ve uzun başarılı bir süreç sizi bekliyor. 2008 yılında kendinizi çok şanslı hissetmeniz konusunda her şeyden size yana olacak. Sezgilerinizin çok güçlendiğini göreceksiniz. Hedeflerin kendiliğinden oluşması sizi farklı noktalar taşırken; yaşantınızda olması gereken tüm önemli kişileri bu yıl tanıyacaksınız.

ATILIM ZAMANI
Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Bu arada ilişkisi içinde olduğunuz kişileri daha uyumlu bir şekilde idare edeceksiniz. 1-15 Ocak arasında, gelir kaynaklarınızda farklılaşmalar söz konusu olacak. 7-21 Şubat günleri; maddiyata ilişkin olumlu değişimler, sizi hayli güçlendirecek. Geçmiş yıllarınızın deneyimine dayanan konularda atılıma geçeceksiniz. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, çevrenin yanlış yönlendirmesi yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. 3-17 Haziran arasında işiniz dışında yeni ek gelirler gündeme gelebilir. Uzun süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı da alabilirsiniz. Yine bu dönemde evinizdeki elektronik cihazlarınızı yenileyebilirsiniz.

AŞIRI HARCAMA VAR
1 Temmuz-16 Eylül günlerinde, kazançlarınız konusunda riskli bir durum oluşacak. Olumlu gelişmelerin getireceği iş fırsatları, olumsuzlukları doğuracak spekülasyonlara sebep olacak. 16 Ağustos'tan sonra finans açısından sıkıntıya düşmeniz nedeniyle bir gayrimenkul satışı yapabilirsiniz. 10-18 Ekim döneminde, arkadaş çevre ve aile etkisiyle aşırı harcamalar gündeme gelebilir. 8-16 Kasım aralığında ise bir arkadaşınız vasıtasıyla sizin için sürpriz olacak gelir kaynağı ile karşılaşabilirsiniz.

TEMPONUZU AZALTIN
2008'de kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Sağlığınızda belirgin bir iyileşme olacak. Geçmişte yaşanan hastalıklardan eser kalmayacak. 21 Şubat'ta ayaklarınıza dikkat ederek soğuk algınlıklarına karşı sıkı giyinmelisiniz.