kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Milli Piyango gişelerinde bilet kuyruğu

Yeni Haber
Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği yılbaşı özel çekilişi biletlerine vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

Toplam 144 Milyon YTL değerinde ikramiyenin dağıtılacağı bu yıl ki çekilişe katılmak isteyen vatandaşlar, Milli Piyango gişeleri önünde kuyruk oluşturdu. Özellikle Eminönü'nde bulunan "Nimet Abla" gişesinden Milli Piyango bileti almaya gelen vatandaşlar, buradan aldıkları bilete ikramiye çıkma şansının daha fazla olduğunu düşünüyor.

Kurban Bayram'ının bitmesiyle birlikte vatandaşları yeni yıl telaşı sardı. Yeni yıla zengin girmek isteyen vatandaşlar, umutlarını Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği yılbaşı özel çekilişine bağladı. Toplam ikramiye bedeli 144 Milyon YTL, büyük ikramiyenin 25 milyon YTL olduğu bu yıl ki çekilişe katılmak isteyen vatandaşlar, şimdiden bilet kuyruğuna girdi. Biletler bitmeden birer Milli Piyango bileti edinmek isteyen vatandaşların tercihi Eminönü'nde bulunan Nimet Abla gişesi. Haftanın ilk gününde gişenin önünde bilet sırasına giren vatandaşlar, bu gişenin şansına güveniyor. Gişede çalışan görevliler, yoğun ilginin bayramda ve bayram sonrasında devam ettiğini söyledi.

Milli Piyango bileti alan vatandaşların beklentileri ise benzer. Vatandaşlar, büyük ikramiyenin çıkması durumunda borçlarını ödemeyi ve zor durumda olan yakınlarına yardım etmeyi düşündüklerini belirtti. Bütçelerine göre Milli Piyango'nun 24 YTL'ye satılan 'tam', 12 YTL'ye satılan 'yarım' ve 6 YTL'ye satılan 'çeyrek' biletlerinden alan vatandaşlar, çekiliş akşamını beklemeye başladı.

CİHAN