kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

2008'de neler olacak?

Filiz ÖZKOL
Yeni Haber
KOÇLAR'A İŞTE VE AŞKTA MUTLULUK SİNYALLERİ VAR

İnatçı ve ısrarcı Koçlar 2008'de iş hayatlarında verdikleri emeğin karşılığını alacak. Gönül ilişkilerinde de şansları çok açık olacak.

Hareketli, gayretli ve sabırsız Koçlar'ı bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Şöhret ve övgü onlar için önemli olacak. Mesleki başarıları her şeyden önde gelecek. Kendilerine diğer yıllara göre daha fazla güvenecekler. İşlerini değiştirmek isteyen Koçlar'a bu yıl çok fazla seçenek sunulacak.

Duygusal konularda ise mayıs ayında ilginç gelişmeler yaşayacaklar. Koçlar'ın aşk cephesinde de önemli gelişmeler görülecek. Eski sevgililerle biraraya gelmeleri söz konusu olacak. Yüreğinin sesini dinleyen Koçlar mutluluğu bulacak.

Ödül alma zamanı

Bu yıl, çalışmalarınız karşılığında ödülleri almanızın zamanı! İşinizde yükselmeniz, üst pozisyonlara geçmeniz ve kariyer yolunda attığınız adımları lehinize çevirmek sizin elinizde. 1-15 Ocak arasında yeni projelere karşı açık olmanıza rağmen planlarınızı uygulamakta zorlanacaksınız. Mesleki eğitimlerinizi değerlendireceksiniz.

1 Ocak ile 18 Şubat döneminde; çabalarınız yoğunlaşacak ve kendinizi önemli bazı ekip çalışmaları içinde bulacaksınız. 21 Mart'a kadar olan süreçte ise olumlu ortak projelere imza atacaksınız. Değerinizin anlaşılması için çaba gösterecek, çalışma şartları konusunda haklarınızı savunacaksınız. 6-20 Nisan arasında; önemli iş görüşmeleri yapacaksınız.

Temmuz ve ağustos aylarında ise ortağınız tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. Yılın son yarısına doğru geçmişte yaşadığınız sorunlarla yeniden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde iş yaşamızda olağanüstü yoğunluk olacak. Prim ve ikramiye gibi ödüller gündeme gelebilir.

Sindirim sistemine dikkat

Bu yıl sağlığınıza özen gösterirken, dinlenme konusuna azami dikkat edin. Özellikle, uyku konusuna hassasiyet göstermelisiniz. Sindirim sisteminiz duyarlı olacağı için yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Diş sağlığınız için kalsiyum almalısınız. Yılın ilk ayında, günlük yaşamınızın detayları arasında kaybolmamaya çalışın. Ruh sağlığınıza özen gösterin.

İnatçılıktan uzak durun

Çıkar ilişkisi içinde olduğunuz çevreler sizi aşırı zorlayarak, istemdışı stresler içine sokabilir. Karakter yapınıza ters düşse de, inatçı ısrarcılıklardan uzak durmalısınız. 21 Mart'tan sonra vücudunuzun formunu korumaya çalışın. Ağustos ya da ekim aylarında basit bir sağlık sorunu nedeniyle, doktor kontrolünden geçmek zorunda kalabilirsiniz.

YILDIRIM AŞKINIZ KARŞINIZA ÇIKACAK

Koç kadını için aşk: 7 Ocak-7 Mart arasında düşlediğiniz bir aşkın başlangıcını yapabilirsiniz. Eski bir sevgilinizle barışma olasılığınız güçlü. 8-23 Ocak arasında kısıtlayıcı bir aşk ilişkisi gündeme gelecek. Yoğun çalışma temponuz bu aşkın ilerlemesini güçleştirecek.

Mesleki tutkularınız aşkın önüne geçecek. 18-26 Ocak döneminde, bir iş arkadaşınızla duygusal yakınlaşma olacak. Gizli beraberliklerden uzak durmanız gerekiyorsa da, bazı duygular sizi içgüdüsel olarak esir alacak. 7-21 Mart tarihlerinde, 'yıldırım aşkı' olarak da adlandırabileceğiniz yeni bir aşk karşınıza çıkacak. Evli veya bekar olmanız fark etmeyecek; romantik duygularınız tavan yapacak!

SORUNLU İLİŞKİLER HER AN BİTEBİLİR

Koç erkeği için aşk: 15 Mart- 23 Mart arasında partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlıklar, dikkatinizin başkalarına yönelmesini sağlayacak. 6-20 Nisan arası çekiciliğiniz üzerinizde olacak. 5-19 Mayıs döneminde duygularınız güçlenecek, tutkular ön plana çıkacak. 16-24 Mayıs'ta, partnerinizle sosyal ortamlara gireceksiniz. 3-17 Haziran arasında, romantik yaklaşımlar içinde olacaksınız.

1 Temmuz- 1 Eylül döneminde; yeni bir ilişkinin eşiğinde olabilirsiniz. 16 Ağustos civarında çıkacağınız seyahatler yeni bir aşkın habercisi olabilir. 13 Eylül-3 Ekim arasında uzun vadeli beraberlikler için adımlar atarken, mevcut ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz. 2008'in son haftasında partnerinize karşı 'sığınmacı' davranışlar içine girmek durumunda kalabilirsiniz.

KOÇ (21 MART-20 NİSAN)

Kişisel özellikleri: Canlı, hevesli, aklına eseni yapan, çabuk düşünen, hazır cevap.
Yönetici gezegeni: Mars
Rengi: Kırmızı
İhtiyaç duyduğu özellik: Dikkatli olmak
İyi yönleri: Fiziksel güç, enerjik olmak, cesaret, dürüstlük, kendine güven, özgürlük merakı.
Kötü yönleri: Telaşlı, agresif, tedbirsiz.
En iyi anlaştığı burçlar: Aslan-Yay
İdeal meslekleri: Asker, operatör, mühendis, makinist, profesyonel sporcu, kaşif.

ÖNEMLİ GÜNLER

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-7 Mart, 6 Nisan-20 Nisan, 3 Haziran-22 Haziran, 15 Temmuz- 16 Eylül.
Aşkta zor günler: 8 Ocak-23 Ocak, 15 Mart-23 Mart, 1 Temmuz-1 Eylül
İşte keyifli günler: 16 Nisan-24 Nisan, 27 Temmuz- 31 Aralık.
İşte zorlayıcı günler: 1 Ocak-22 Ocak, 7 Mart-21 Mart.

KOÇ ÜNLÜLERİ

Marlon Brando, Ömer Şerif, Fatih Sultan Mehmet, Zeki Alasya, Sakıp Sabancı, Kadir İnanır, Nurgül Yeşilçay, Deniz Akkaya, Hüner Coşkuner, Kayahan.