kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'ÖZEL BİR SORUN YOKTU'... Vildan'ın gözü yaşlı ailesi, "Her şeyi affederiz, yeter ki eve geri dönsün" diyor.

Güzel mühendisten 18 aydır haber yok

Kadir ERCAN ANKARA
Bilgisayar mühendisi Vildan, 18 ay önce çıktığı evine geri dönmedi. Kaybolduğu gece arayıp "Kaçırıldım" ertesi sabah da "İyiyim" diyen genç kızın ailesi endişeli..
İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Vildan Aydın (24), 30 Haziran 2006'da Ankara'da ailesiyle yaşadığı evinden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Kaybolduğu günün gecesi kız kardeşi Belgin'i arıp "Beni kaçırdılar. Nerede olduğumu bilmiyorum" diyen Vildan'ın ailesi, yaşamından endişe ediyor. Vildan Aydın, 18 ay önce Ankara'daki evinden, tatildeki kız kardeşi Belgin Aydın ile MSN'de bir süre sohbet etti. Yeni çektiği fotoğrafları da gönderen Aydın ertesi gün, Bir arkadaşımla yemek yiyeceğim" diyerek evden ayrıldı. Kızlarının, gece yarısına kadar dönmemesi üzerine ailesi polise başvurdu. Bu arada gece geç saatlerde kız kardeşi Belgin'i arayan Vildan, "Beni kaçırdılar. Nerede olduğumu bilmiyorum" dedikten sonra, telefon aniden kapandı. Vildan, ertesi sabah ailesini yine aradı, "Mersin'deyim. İyiyim. Yine arayacağım" dedi, ancak bir daha kendisinden haber alınamadı.

CEP TELEFONU KAPALI
Vildan'ın kardeşi Belgin Aydın, "Evden gittiği gün eşyalarını da yanına almış. Ortada hiçbir sorun yokken kayıplara karışmasına anlam veremiyoruz. Kötü niyetli kişilerin elinde tutulduğunu düşünüyoruz" dedi. Polis de, genç kızın kullandığı telefonun, evden ayrıldığından beri kapalı olduğunu ve sinyal vermediğini tespit etti.