kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fatih'te yan bakma cinayeti

Yeni Haber
Şehremini'de evde babasını dövdükten sonra dışarı çıkan şahıs, sokakta tartıştığı adamı döverek öldürdü. Katil zanlısı 25 yaşındaki genç, daha sonra polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay Muratpaşa Mahallesi Selçuk Sultan Camii Sokak üzerinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Daha önce cezaevi'ne girdiği, uyuşturucu bağımlısı olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Bircan A. (25) babası Ayhan A.'yı tartışmalarının ardından dövdü.

Daha sonra dışarı çıkan Bircan A., Murat Paşa Mahallesi Millet Caddesi Selçuk Sultan Camii Sokak kaldırımında oturdu. Bu sırada muayene olmak için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sabah saatlerinde sıra almaya giden Muammer Edip Erdem'e "Ne bakıyorsun?" diye laf atan Bircan A., aralarında çıkan tartışma neticesinde Erdem'i döverek öldürdü.

Olaydan sonra Bircan A.'nın hiçbirşey olmamış gibi eve döndüğü belirtilirken, banyo yaparak, üstünü değiştirdiği ifade edildi. Polisler tarafından gözaltına alınarak Şehremini Polis Merkezi'ne götürülen Bircan A.'nın, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Babasını dövdükten sonra canı sıkılması nedeniyle sigara içmek için dışarı çıktığını anlatan Bircan A., "Bana bakınca sinirlendim ve öldürdüm" dedi.
Olayla ilgili inceleme başlatan polis, Bircan A.'nın dövdüğü baba Ayhan ve anne Ayşen A.'nın da ifadesine başvurdu.

CİHAN