kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Banu Özdemir

"Bergüzar'ın kız kardeşi 7 yıllık yuvamı yıktı"

Ali EYCE SABAH
Eşinin açtığı boşanma davasına itiraz eden kadın "Kocam, Bergüzar Korel'in kardeşine âşık, bu yüzden ayrılmak istiyor" dedi..
İzmir'deki bir boşanma davasında, TV dizisi "Binbir Gece"de rol alan Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel'in adı geçti. Banu Özdemir adlı kadın, kendisinden boşanmak isteyen çocuk cerrahı eşi Tunç Özdemir'le arasının, Zeynep Korel yüzündün bozulduğunu iddia etti. İzmir 12'nci Aile Mahkemesi'nde süren boşanma davasında doktor Özdemir, yedi yıllık eşiyle aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu iddia etmişti. Boşanma davasına cevap dilekçesi gönderen bir çocuk annesi Banu Özdemir, Zeynep Korel'in, eşinin uzaktan akrabası olduğunu söyledi. Eşinin önceden duyduğu hayranlığın sonradan aşka dönüştüğünü savundu. Özdemir, eşinin sık sık İstanbul'a gittiğini, İstanbul'a gitmediği zamanlarda ise Korel'le internet üzerinden görüştüklerini anlattı. Ayrıca, kocasının Zeynep Korel'e âşık olduğunu çevresine söylemekten kaçınmadığını ifade etti.

SIK SIK TELEFON AÇTI
Banu Özdemir, telefon kayıtlarının istendiğinde bu ilişkinin ne kadar sıcak ve sık olduğunun görüleceğini anlattı. Banu Özdemir, boşanma davasının reddedilmesini ve kendisine 2 bin 500, çocuğuna bin 500 YTL tedbir nafakası bağlanmasını istedi.
Haberin fotoğrafları