kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BABA: BEN DE ZEHİRLENDİM Ali Yılmaz’ın polise verdiği ifadede "Gece kola içmiştik. Ben de zehirlendim" demesi üzerine evde bulunan kola şişesi incelemeye alındı.

Üç küçük çocuk öldü anne, babayı suçladı

Mehmet BONCUK SABAH
Gaziantep'te babalarıyla yaşayan üç kardeş ölü bulunurken, odadan fare zehiri çıktı. Anne "Kocam sürekli çocukları öldürmekle tehdit ediyordu" dedi..
Gaziantep'te bir hafta önce anneleri evi terk eden ve babalarıyla birlikte yaşayan yaşları 5 ile 10 arasında değişen 3 kardeş, yataklarında ölü bulundu. Esrarengiz olay Düğmeci mahallesinde Yılmaz ailesine ait evde yaşandı. Evlerinin altındaki lokantada garson olarak çalışan Ali Yılmaz (29), sabah erken saatlerde telefonla polisi arayarak, "Ben rahatsızlandım. Çocuklarım da yataklarında hareketsiz yatıyor" diyerek yardım istedi. Hemen harekete geçen polis, Yılmaz'ın çocukları Mehmet Ali (10), Selcan (7) ve Gizem'in (5) yataklarında cansız bedenlerini buldu. Hafif zehirlenme bulgularına rastlanan ve hastanede tedavisi yapılan baba, "Kola içmiştik" dedi. Kola şişesi incelemeye alınırken, odada fare zehiri de bulundu.

YA DÖNERSİN YA DA...'
Savcı, ağızlarında köpük olduğu görülen çocukların zehirlenerek öldüğünü belirledi. Anne Sevgi Yılmaz'ın "Kocam 'Ya eve dönersin, ya da çocuklarını bir daha göremezsin' diyordu" ifadesi şüpheleri baba Ali Yılmaz'a yöneltti. Baba ile birlikte anne Sevgi Yılmaz, dayı Mehmet Ali K. ve teyze Yasemin K. gözaltına alındı. Çocukların kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.
Haberin fotoğrafları