kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Sigara içmeyi bile çalıştım'

ŞİRİN SEVER
ŞİRİN SEVER
* Karakteri nasıl böyle iyi tanıdın? Tabii ki Fatih'in de etkisi oldu. Çünkü ben önce çok daha basit düşünüyordum. 'Biraz erkek gibi olurum, aşkı yaşayışını da, üzüntülerini de erkeksi oynarım, olur biter' diyordum. Yani 'Monster' filmindeki Charlize Theron'un biraz daha azı... Sonra Fatih'le konuştuk; 'Daha dolu bir şey istiyorum' dedi. 'Yeri geldiğinde çok seksi bir kadın da olsun, çok duygusal da olsun, çok erkeksi de olsun, çok cool da olsun' dedi. Onun üzerine çalıştım. Hiç makyaj yapmadım filmde, sıfır! Daha yapılı durması gerekiyordu, üç ay Alaçatı'da sörf yaptım ve yüzdüm. Kamerada sigara içme, bakış çalıştım.

* Filmle ilgili beklentin ne? Fatih Akın'ın filminde oynamak mı önemliydi, böyle sıradışı bir rolü canlandırmak mı? İkisi de öncelikliydi. Çok iyi ve zor bir roldü; onun altından kalkıyor olabilmek ve bunun verdiği özgüven güzel bir şeydi.

* Beklentin ne bu durumda? Sadece insanlar beğensin istiyorum. İnsanlar seyretsin, 'Ne güzel oynamış Nurgül, ne güzel çekmiş Fatih' desin, bütün isteğim bu. Her yönetmenin, her sanatçının bence istediği şey budur; alkışlanmak, insanların hoşuna gitmek.