kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Doğa Rutkay ve Şahan Gökbakar yeniden birarada!

Facebook'un yüzünü kara çıkaran ünlüler

BÜLENT İPEK MAGAZİN
Popüler arkadaşlık ve sohbet sitesi facebook'daki 'Ex'ten Next Olmaz' adlı bölümün aksine; ünlüler arasında eski eş ya da sevgilisine dönenler hayli fazla. Geleceğini ex aşkta arayanlar hızla artıyor!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Facebook'un yüzünü kara çıkaran ünlüler
Son günlerin en popüler arkadaşlık sitesi facebook, 'Ex'ten Next Olmaz' yani 'eski sevgiliden gelecek beklenmez' başlıklı bölümüyle; ayrılan çiftlerin biraraya gelmemesi gerektiğini iddia ediyor. Sanat dünyasında ise bu tez pek itibar görmüyor! Ünlüler arasında, 'ex' aşkına dönen hatta onunla yeniden evlenenlerin sayısı artıyor. Türkiye'de yüzbinlerce üyesi olan facebook'un 'yüzünü kara çıkaranlar' arasında; Pelin Akad, Şahan Gökbakar, Erol Köse, Tuna Kiremitçi, Banu Zorlu gibi isimler yer alıyor.

YENİDEN MUTLULAR

* PELİN AKAT: Ünlü televizyon yapımcısı Pelin Akad, eski eşi ve Sortie'nin sahibi Varol Kaynar'la geçtiğimiz aylarda yeniden evlendi. Bir oğulları olan çift, yeniden biraraya gelişlerini yakın dostlarına verdikleri bir davetle kutlamıştı.

* BANU ZORLU: Manken Banu Zorlu, bir süre önce kesin olarak ayrıldığı işadamı sevgilisi Cengiz Artam ile yeniden görüşmeye başladı. Çiftin yeniden ilişkiye başlamak için ısınma turlarında oldukları söyleniyor.

* DOĞA RUTKAY: Oyuncu Doğa Rutkay ile komedyen Şahan Gökbakar, bir yıllık ayrılığın ardından mutluluğu tekrar birbirlerine dönmekte buldu. İkilinin gizli nikah yaptığı bile konuşuluyor!

EVLERİNE DÖNDÜLER


* TUNA KİREMİTÇİ: Gerçek mutluluğu 'ex' aşkında arayanlardan biri de yazar Tuna Kiremitçi. Eşi Yasemin Kiremitçi'den boşandıktan kısa süre sonra oyuncu-yazar İclal Aydın'la evlenen Tuna Bey, şimdilerde oğlunun annesi Yasemin Hanım'la birlikte.

* EROL KÖSE: 'Ex'ten next' yapan ünlüler arasında en bilinen hikaye ise; Erol Köse'ye ait. Şarkıcı sevgilisi Gülşen'le medyatik ayrılığının ardından boşandığı eşi Ajlan Köse'ye dönen ünlü yapımcı, mutluluk pozları vermeyi sürdürüyor.

* TAMER KARADAĞLI: Oyuncu Deniz Uğur'la yaşadığı aşk nedeniyle eşi Arzu Balkan'dan boşanan yakışıklı aktör, Uğur'la yollarını ayırdı. Karadağlı'nın, eski eşi ve kızı Zeyno'nun annesine geri dönmek için sinyal beklediği söyleniyor.
Haberin fotoğrafları