kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SAĞINDAN GEÇMEK İSTEDİ Yarışan iki aracın önlerine, başka bir araç çıktı. Otomobillerden biri öndeki aracı sollarken, Adnan Yıldırım da aracın sağından geçmeye kalktı. Ancak otomobil kontrolden çıktı.

Yarışırken piknikçileri ezdi

Mustafa TERZİOĞLU EDREMİT
Altınoluk'ta birbirleriyle yarışan iki otomobilden biri, sahilde piknik yapmakta olan 4 kişiyi ezip denize uçtu. Piknikçiler olay yerinde ölürken, ehliyetsiz sürücü boğulmaktan kurtarılarak gözaltına alındı..
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde yaşayan Kadriye Seymen (52), Saniye Çakıl (23), Turgut Çakıl (32) ile 5 ay önce evlendiği 4 aylık hamile eşi Melis Çakıl (19), önceki gün havanın da güzel olmasını fırsat bilerek, öğleden sonra belde çıkışında deniz kenarına pikniğe gitti. Saat 19.00 sıralarında, sürücü kursunu bitirip sertifika alan ancak henüz ehliyeti bulunmayan Adnan Yıldırım (19), grubun oturduğu sahilin yanından geçen yolda, sürücüsü açıklanmayan başka bir araçla yarışmaya başladı. Son sürat giden iki otomobil, Altınoluk- Edremit kara yolu Tekçam mevkisinde piknik yapan grubun yakınlarına geldiğinde, önlerine başka bir araç çıktı. Bunun üzerine yarışan otomobillerden biri öndeki aracı sollarken, Yıldırım da sağından geçmeye kalkıştı. Ancak Yıldırım'ın kullandığı otomobil kontrolden çıkıp dört kişiyi ezdikten sonra denize uçtu.

4 AYLIK HAMİLEYDİ
Otomobilin üzerlerinden geçtiği Kadriye Seymen, Saniye Çakıl, Turgut Çakıl ve Melis Çakıl olay yerinde öldü. Bu sırada bölgede bulunan jandarma ekipleri, denize uçan otomobilin sürücüsü Adnan Yıldırım'ı boğulmaktan kurtarıp gözaltına aldı. Yıldırım'ın yarıştığı otomobilin sürücüsü ise kaçtı. Ancak plakası belirlenen otomobilin sürücüsü dün Balıkesir'de yakalandı. Cinayet gibi kazayı duyunca olay yerine koşan ölenlerin yakınları, manzarayı görünce sinir krizleri geçirdi. Cesetler Kazdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Haberin fotoğrafları