kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Arzu Balkan, yeni Nazire mi olacak?

Nazire Şenlendirici, aldatılan kadının eziyeti konusunda çıtayı öyle bir yükseltti ki, artık hiçbir kadın eline su dökemiyor. Bir de, hangi kadın, kendisini aldatan partneri ile ilgili 'gaydırı gubbak' eylemlere girse; hemen onunla karşılaştırılıyor. Hani, AB'nin 'Kopenhag Kriterleri' var ya; magazin dünyasında da aldatılan kadınlar için 'Nazire Şenlendirici Kriterleri' var. İkisinin de, eşleri ile yaşadıkları problemler aynı döneme denk düştüğü için bir çok köşe yazarı tarafından karşılaştırılmışlardı. Arzu Balkan, sakin ve vakur tavırları ile insanların takdirini kazanmıştı. Ancak, şimdi Balkan konuştukça Karadağlı-Balkan evliliğinin de kodları bir bir çözülmeye başladı.

BAZILARI KLASİKTİR
Balkan, Vatan'dan Gülşen Yüksel'e konuşmuş. Çaktırmadan da Deniz Uğur'a ve eski eşine mesajlar göndermiş. Öncelikle Deniz Hanım'ın "Tamer bir kitaptı okudum bitti" lafına takılmış. Demiş ki: "Ben, okunup bitirilip rafa kaldırılan bir kitap yerine konulmak istemezdim. Bana yazılan kitap farklı galiba!" İyi de canım, bazı kitaplar klasikleşir. Tekrar tekrar okumak istersiniz. Bazı kitaplar ise çabucak okunur ve bir daha insan eline bile almak istemez. Yani zevk meselesi bu iş! Balkan, Karadağlı'nın 'Deniz Uğur' ilişkisine sahip çıkmadığını ve ilişkilerinin belki bu yüzen bittiğini söylemiş. Sonraki soruda ise "Belki de bir ilişkileri yoktu, Tamer bana hiçbir zaman bir ilişkiden bahsetmedi. Belki de yuvamı, gazetelerde yazılanlar üzerine yıktım" diyor. Röportajı okurken bas bas bağırıyorum. "Gülşen, Deniz Uğur'un Arzu Balkan'a yolladığı mesajı sor!" Neyse ki sıradaki soru bu yönde. Az önce "Belki de ilişki yoktu" diyen Balkan bu kez, "Tamer'e soramıyordum ama ilişkilerinin olduğunu hissediyordum. Bu mesaj hissettklerimin gerçek olduğunu ortaya çıkardı" diyor.

KESİŞTİKLERİ NOKTA!
Yani tipik bir "Hora da gelin ne diyon, söylüyon söylemiyon" durumu. Arzu Balkan'ın Tamer Karadağlı'yı çok sevdiği, unutamadığı ve geri beklediği çok açık. İyi de asil görünmek adına bu karmakarışık açıklamalar neden? Kamuoyunun kafasını karıştırıp, Karadağlı ile gazeteden mesajlaşmaya ne gerek var? Nazire Şenlendirici en azından hesapsız kitapsız dalıyor. İçinden geleni, içinden geldiği gibi yapıyor. Üstelik karizmatik, akıllı, seksi görünmek gibi bir kaygısı yok. Oysa Arzu Balkan, basın önünde başka görüntü sergiliyor. Ancak Nazire ve Arzu'nun kesiştiği bir tek nokta var ki o da çok tatsız: İkisi de, başka aşklara yelken açan erkekleri geri döndürmenin yolunun, sadece sevgiden geçtiğini unutuyorlar. Psikolojik baskı, tazminat baskısı, ince ince laf sokuşturmalarla eve dönecek bir adamın kimseye bir fayda getirmeyeceği gerçeğini atlıyorlar. Sevmek ayıp değil, bunu saklayıp başka görünmek ise hiç şık değil.