kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yalnızca kadınların yanında gerçek Monica olabiliyorum!

Güzel yıldız Monica Bellucci, 'Le Deuxieme Souffle' isimli yeni filminde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bu filminde ilk kez sarı saçlarıyla göreceğimiz yıldız, kadınların kendisini her zaman daha iyi anladığını söyledi: Onların yanında gerçek Monica oluyorum!..
Dünyaca ünlü oyuncu Monica Bellucci'nin yeni filmi 'Le Deuxieme Souffle', yarın Fransa'da gösterime giriyor. İtalyan oyuncu; Jose Giovanni'nin romanından Alain Corneau tarafından sinemaya aktarılan filmde, hayranlarının karşısına ilk kez sapsarı saçlarla çıkıyor. Sinema eleştirmenlerinin kendisi için büründüğü her karakterin hakkını veren bir oyuncu olarak nitelendirdiği ve "Monica hem melek hem de şeytan. Beyazperdede ondan seksisi de, masumu da yok!" dediği Belluci, oyunculuğuyla ilgili Paris-Match dergisine konuştu.

AHLAK TAKINTIM YOK
*
Mesleğimde sınır tanımam. Hatta işimi yaparken çok edepli bir kadın da değilimdir. Bayağı bir kadını da zevkle canlandırabilirim. Ahlak takıntısı olan insanlardan değilim.

* Filmlerimdeki seks sahnelerini çekerken çok heyecanlanıyorum. Ama beni asıl heyecanlandıran kadınların çıplaklığı. Kadınların aynı anda hem güçlü hem de kırılgan olmayı başarabilmeleri çok hoşuma gidiyor. Kocamın yanında bile yüzde 100 kendim değilim ama kadınların yanında gerçek Monica'yım. Onlar benim dilimden daha iyi anlıyorlar.

* Kesinlikle kıskanç biri değilim. Değil sinemadaki rakiplerimi; eşimi ve kızımı bile kıskanmam. Kadınlar da beni kıskanmazlar çünkü onlar için bir tehdit oluşturmuyorum. Yaşlanmaktan kesinlikle korkmuyorum ve şu anda kendimi 20'li yaşlarımdan çok daha güçlü hissediyorum.

* Dışarıdan bakıldığında çok sakin bir kadın gibi görünsem de ben tam bir zevk düşkünüyüm. Biliyorum ki, bir gün kimse bana başrol vermeyecek. Ama arkadaşlarımla şarap içerek ya da makarna yiyerek yaşlanmak beni korkutmuyor!