kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

İçimiz yanıyor acımız çok büyük..
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Kuzey Irak'tan sızan 200 kadar PKK'lı önceki gece saat 02.00'da Hakkari Dağlıca'da piyade taburundan ayrılan bölüğü pusuya düşürdü. 12 asker şehit oldu, 16 yaralı, 10 kayıp var.

FATMA SAYGIN: Terör örgütleri bir tek cümleyi aklında tutsun; Türk askerlerimiz ölmez, onlar oldukça da vatan bölünmez.

BERRİN KANTAR: İçimiz yanıyor, acımız çok büyük. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelere başsağlığı diliyorum.

SONER AKBAŞ: Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dilerim. Değil benim bir askerimi, bir tek çakıl taşımı o şerefsizlerin yüz kişisine değişmem.

YALÇIN ÇELİK: Biz çok güçlü bir devletiz diyoruz da bu güç kelimesi ne ile güç anlamı kazanıyor ben çözemedim. Çözen varsa lütfen söylesin. Bence o güç Çanakkale'de kaldı ve hiç uyanmadı.

ZEHRA KUMBASAR: 30 bin insanını teröre kurban vermiş ve her gün yeni şehit haberleriyle yüreği dağlanan büyük Türk milletine kimse bedel ödetemez. Büyük ve şerefli Türk ordusuna güvenimiz sonsuzdur.

CENGİZ CELEBOĞLU: Halkın tepkisinden korkuyorsanız, bir an önce gerekeni yapın. Sabır taşı çatlamıştır. Akıllı, zeki, dikkatli ve mantıklı hareket edin.

ÖZGÜR YILMAZ: Başta şehit aileleri olmak üzere Türk halkının başı sağolsun. Artık Türk'ün Türk'ten başka doştu olmadığını anlamak lazım. Zaman, dimdik ayakta kalma ve kararlı olma zamanıdır.