kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
F. Karaduman

'Nonoş' dedi diye keserle öldürdü

Enis YILDIRIM SABAH
İnşaat işçisi Fatih Karaduman, keserle başına vurarak öldürdüğü iş arkadaşı Nazım Çalışkan'ın "nonoş" demesine sinirlendiğini söyledi..
Ankara'da inşaat işçisi Fatih Karaduman, aynı inşaatta kaldığı arkadaşı Nazım Çalışkan'ı keserle öldürdü. Kıbrıs'ta inşaatlarda bir yıl süreyle çalışan Fatih Karaduman ve Nazım Çalışkan bir miktar para biriktirdikten sonra yeniden Türkiye'ye döndü. Ankara'da iş aramaya başlayan iki arkadaş, Keçiören semtinde bir inşaatta kalmaya başladı. İki arkadaş arasında geçen hafta tartışma yaşandı. Fatih Karaduman (41), Nazım Çalışkan'ı (49) önce darp etti, sonra da inşatta kullandığı keserle başına vura vura öldürdü.

BORÇLARINI ÖDEDİ
Çalışkan'ın cebindeki 6 bin 450 YTL'yi alarak kaçan Fatih Karaduman, Çankırı'da yakalanarak Ankara'ya getirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri tarafından sorgulanan zanlı, önce, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Ancak görgü tanıkları, Karaduman'ı teşhis etti. Bunun üzerine Karaduman, "Bana nonoş diye hitap edince önce kendisini uyardım. Devam edince de keserle öldürdüm. Keseri de inşaattan uzak bir alana attım" dedi. Katil zanlısı, maktulün cebinden aldığı parayla da borçlarını ödediğini söyledi. Zanlı Karaduman sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Haberin fotoğrafları