kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ANNESİNİN KUCAĞINDAYDI Kazada 10 metrelik köprüden düşen anne Necla Yeşil ve kızı Deniz ölmüştü.

Üç yılda iki eşini ve iki evladını kaybetti

Mersin'de salı gecesi trafik kazasında eşini ve kızını kaybeden Fethi Yeşil'in, üç yıl önce ilk eşini sirozdan, geçen yıl da oğlunu bir iş kazasında kaybettiği ortaya çıktı..
Mersin'de salı gecesi alkollü sürücünün kullandığı otomobilin, minibüs bekleyen aileye çarpması sonucu meydana gelen kazanın ardından bir başka dram daha çıktı. İkinci eşi Necla Yeşil (33) ve kızı Deniz'i (2) kaybeden Fethi Yeşil'in, üç yıl önce ilk eşini sirozdan, geçtiğimiz yıl da 27 yaşındaki oğlunu iş kazasında yitirdiği öğrenildi. İlk eşi Aliye Yeşil'in (44) üç yıl önce, oğlu Mehmet Yeşil'in (27) ise geçtiğimiz yıl vefat ettiğini belirten Fethi Yeşil, "Son olarak ikinci eşim ve kızımın ölümüyle yıkıldım. 3 sene içinde 4'üncü cenazem bu" diyerek gözyaşı döktü.

UZMANLAR: YAYA KUSURLU
Sürücünün alkollü olmasına rağmen serbest kalmasına da tepki gösteren Yeşil, "Burada iki insan can veriyor ve çarpıp kaçmaya çalışan kişi serbest bırakılıyor. Bu nasıl adalet ben anlayamadım" şeklinde konuştu. Otobanların yaya trafiğine kapalı olduğuna dikkat çeken avukat Ergun Özer ise şöyle dedi: "Bu nedenle öncelikle kazada hayatını kaybeden anne ve kızın kusuru görülmekte. Şoförün kusuru da gerek alkollü olması gerekse tedbirsiz davranması. Son olarak otobanda bulunan durak, Karayolları ve Trafik Müdürlüğü'nü kusurlu duruma sokmakta. Maktullerin ailesinin bu kurumlardan tazminat talep etme hakkı var."
Haberin fotoğrafları