kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Türk Telekom'un reklamlarında rol alan ünlü şovmen Cem Yılmaz da dün CeBİT'teydi. Yılmaz, Paul Doany (ortada) ve Cüneyt Türktan (sağda) ile basının karşısına çıktı. Türk Telekom'un reklamlarında rol alan ünlü şovm

Türk Telekom'un satın aldığı şirketler yurtdışına açılacak

TİMUR SIRT
Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany satın aldıkları telekom teknolojisi şirketleri ve GSM operatörü Avea ile uluslararası arenada rekabet etmeyi hedeflediklerini söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Türk Telekom'un satın aldığı şirketler yurtdışına açılacak
Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, Ankara'da bilişim ve iletişim teknolojileri enstitüsü kurulması konusunda bazı çalışmalar yaptıklarını bildirdi. Türk Telekom, iletişim altyapı sponsoru olduğu CeBIT Bilişim Fuarı'nda grup şirketleriyle ortak bir basın toplantısı yaptı. Türk Telekom'un yanı sıra Avea, TTNet, Argela ve Innova şirketlerinin yöneticilerinin ilk kez bir arada olduğu basın toplantısında konuşan Doany, Türk inovasyonuna yatırım yaptıklarını, geniş versiyon Wi-Fi üzerinden kablosuz internet için çalıştıklarını ifade etti.

AĞUSTOS TARİFESİ DEVAM EDİYOR
Doany, ankesörlü telefon hizmetine yatırım yaptıklarını belirterek, "Bu hizmet müşterilerimize evleri ve işyerleri dışında da kolaylıkla internete erişme imkânı sağlayacak. Sabit hat telefon numarasını kullanarak her yerden görüşme yapabileceksiniz'' dedi. Tarifelerle ilgili yürütmeyi durdurma kararının kaldırılması ile ilgili olarak da Doany, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen Ağustos tarifeleri ile devam ettiklerini kaydetti. Paul Doany, "Telekomünikasyon Kurumu'na yeni yapılan başvuru opsiyonel saniye bazlı ücretlendirme için. Müşteriler şu anda uygulanan dakika bazlı tarifede kalabilirler ya da saniye bazlı uygulamaya geçebilirler. Bu Telekomünikasyon Kurumu'nun onayından sonra gerçekleşecek. Tüketici dernekleri ile yaptığımız toplantılarda Türkiye'dekilerin büyük kısmı saniye bazlı ücretlendirme ile ilgileniyorlar. Bu hafta içinde Telekomünikasyon Kurumundan sonuç çıkacağını umuyorum'' dedi. Doany, şehirlerarası tarifede yüzde 25 ile 28 arasında artış gerçekleştiğini vurguladı.