kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nicolas Cage evine giren hırsızı yakalattı

Yeni Haber
Amerikalı aktör Nicolas Cage gece yarısı evine giren hırsızı polise yakalattı...
California savcılığından Farrah Emami, olayın pazartesi sabaha karşı ünlü aktörün Los Angeles'ın 80 km güneyindeki Newport Beach'te okyanus kıyısındaki evinde meydana geldiğini belirtti.

Emami, uyanınca Robert Furo isimli şahsı karşısında gören Amerikalı aktörün, üzerinde kendisine ait ceket bulunan hırsızı dışarı çıkarmayı başardığını belirterek, sonra polisi aradığını ve evine giren kişiyi tutuklattığını kaydetti.

Yargıç karşısına çıkarılan Furo hakkında hırsızlıktan dava açıldığı ve 100 bin dolar kefalet bedeli belirlendiği belirtilirken, suçlu bulunması durumunda 6 yıl hapis cezasına çarptırılabileceği kaydedildi.43 yaşındaki Nicolas Cage, 20 yıllık kariyeri sırasında, aralarında kendisine Oscar kazandıran "Leaving Las Vegas" (1995) ve Cannes'da Altın Palmiye kazandıran David Lynch'in "Sailor and Lula" (1990) adlı yapımların bulunduğu 40'dan fazla film çevirdi.

Gerçek adı Nicholas Coppola olan ve kısa süre önce Tayland'da "Bangkok Dangerous" adlı aksiyon filmini çeviren aktör, amcası olan ünlü yönetmen Francis Ford Coppola ile ilişkilendirilmemek ve şöhretinden faydalanmamak için ismini değiştirmişti.