kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Başbakan Fillon’un oğlu Antoine, sitede oluşturduğu profilinde "16 farklı b.. türü üzerine tartışmalar yürüten" bir gruba üye olduğunu belirtiyor. Fotoğraf ve yazılarla ilgili Fillon’un ne diyeceği merak konusu.

Başbakanın oğlu sanal âlemde sarhoş

Fransa'da başbakan ile çevre bakanının oğulları, skandala imza attı. İki gencin milyonlarca üyesi bulunan Facebook internet sitesinde müstehcen fotoğraflarının olduğu ortaya çıktı. Başbakanın oğlu 'B..dan gurur duyuyorum' grubuna üye çıktı!..
Mayıs ayında göreve gelen Fransız hükümetinin bakanları, çocuklarının bir internet sitesine yazdığı çirkin ifadeler nedeniyle zor günler yaşıyor. Ekonomi dergisi Capital'in haberinde, Başbakan François Fillon'un oğlu Antoine (22), fotoğraf paylaşım sitesi "Facebook"ta babasını "utandıran" sözler kullandı. Siteye arkadaşlarıyla yemek yediği sırada çekilen fotoğrafını koyan Antoine, altına da "B..dan gurur duyuyorum" yazdı. Antoine, sitede "birbirinden farklı 16 b.. türü üzerine tartışmalar yapan" ve 93 üyesi olan bir internet grubuna ait olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda, sürekli içenlerin oluşturduğu bir foruma da katıldığını aktarıyor.

'İYİ NİŞAN ALIRIM' POZU VERDİ
Dergiye göre, Çevre Bakanı Michel Barnier'in oğlu da siteye ilginç resimler koydu. Nicolas Barnier (22), bir fotoğrafta erotik çizimler bulunan bir önlükle görülüyor. Bir diğerindeyse elinde tüfekle duruyor. Resmin altında "Solağım ve çok iyi nişan alırım" yazıyor. Fotoğraflarla ilgili olarak "Başbakan internette gezinecek vakti bulamadığı için çok şanslı" diyen dergi, Antoine'a seslenerek "Baban seni çok takdir etmiştir" ifadelerini kullandı. Bakanlardan herhangi bir açıklama gelmedi. 3 yıl önce kurulan ve 40 milyona yakın üyesi olan sitenin amacı, yeni insanlarla tanışabilmek.
Haberin fotoğrafları