kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Siber Kazonova aldatınca...

Yeni Haber
Bilgisayar uzmanı 31 yaşındaki bir Hintlinin, üye olduğu internet çöpçatan sitelerindeki 100'den fazla kadını evlenme vaadiyle kandırarak kendine maddi imkân sağladığı ortaya çıktı.

Fotoğraflarını internetteki evlendirme sitelerinde ilan olarak yayınlayan siber-Kazanova'nın, bu şekilde 100'den fazla kadınla kendileri ile evlenme vaadiyle buluştuğu tahmin ediliyor.

Chennai polis yetkilisi M.Ravi, şüpheli şahsın 4 kadın ile resmen evlendiğini ancak onlarcasını ise aldattığını ifade etti.

Ravi araştırmalarına göre Hindistan'ın her bölgesinden yüzden fazla kadının söz konusu şüpheli tarafından aldatıldığını ancak kandırılan bayanlar arasında şimdiye kadar yabancı uyrukluların bulunmadığını dile getirdi.

Kendini İngiltere'de yaşayan üst düzey bir devlet yetkilisi olarak tanıtarak, bayanların ailelerini etkileyen ve ailelerin güvenini kazandıktan sonra paralarını dolandıran Hintli Kazanova, kızlarla da çoğu kez evlenmiyor.

Dolandırıcının yaptıkları iki ailenin polise durumu ihbar etmesinin ardından yapılan incelemeler sonucu ortaya çıktı. Şüphelinin bulunması için çalışmaların hızlandırıldığı öğrenildi.

KAZANOVA KİMDİR?

Giacoma Kazanova 1725'te Venedik'te doğdu. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük hapishane kaçışlarından birini gerçekleştiren Kazanova, kadınları kandırarak kendine maddi çıkar sağlamakla da ünlüydü. Hiç evlenmeyen ve hayatının sonlarına doğru binlerce sayfalık anılarını kaleme alan Kazanova, 4 Haziran 1798 vefat etti.

CHA