kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Annesini sokak ortasında öldürdü

Yalçın BEL
Evde işsizlik yüzünden çıkan kavgada kız kardeşini yaralayan genç sokağa kaçan annesini defalarca bıçaklayıp kayıplara karıştı..
İstanbul'da işsizlik nedeniyle bir aile faciası yaşandı. Askerden yeni gelen genç, kız kardeşini bıçakladıktan sonra kendisine de zarar vereceğini anlayarak kaçan annesini sığındığı marketin önünde yakalayarak öldürdü. Kartal Karlıktepe mahallesinde yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: 23 yaşındaki Mustafa Ünver, 3 ay önce tezkere alarak askerden döndü, ancak aramasına rağmen bir türlü iş bulamadı.

ANNE MARKETE SIĞINDI
Ünver, dün sabah babası Mehmet Ünver işe gittikten sonra annesiyle tartışmaya başladı. Tartışma giderek büyüdü ve Mehmet Ünver 15 yaşındaki kız kardeşi B.'yi elinden ve kolundan yaraladı. Anne Yüksel Ünver, oğlunun kendisine de zarar verebileceğini düşünerek önce sokağa kaçtı, ardından yol üstündeki bir markete sığındı. Ancak öfkeli genç, annesini buldu ve bıçakladı. Bıçağı defalarca annesine saplayan Mehmet Ünver olaydan sonra kayıplara karıştı. Yüksel Ünver olay yerinde yaşamını kaybederken polis, anne katilini yakalamak için araştırmalara başladı.
Haberin fotoğrafları