kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Türk kebabını unutamadım

Rahşan GÜLŞAN SABAH
İsveç'te görüştüğümüz ABD'li ünlü şarkıcı Fergie, geçen yıl İstanbul'da verdiği konserde Türk seyircisini ve yediği kebabı hiç unutamadığını söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Türk kebabını unutamadım
* "Black Eyed Peas" (Börülce) grubunun üyesisiniz. Bu ismi vermek sizin fikriniz miydi? Hayır, ben gruba dahil olduğumda isim konulmuştu. Hem börülceye bayılırım (Gülüyor).

* Artık bir solo albümünüz var. Grubun diğer üyesi Will de solo albüm yaptı. Black Eyed Peas dağılıyor mu? Hayır. Artık bir solo albüm yapmam gerekiyordu. Ve gerçek bir müzik dehası olan Will'in çok yardımı oldu. Şimdi iki numaradayım ve çok mutluyum.

* Türkiye'de de konser verdiniz. Ülkemizi nasıl buldunuz? İnsanların çok sıcak olduklarını, hayranların konserde bize bağıra bağıra vokal yaptığını hatırlıyorum. Bir de yediğim kebabı hiç unutamam.

* Artık bir moda ikonusunuz. Bunu nasıl başardınız? Meşhur değilken de alışveriş yapmayı çok severdim. Ama artık param var ve Chanel, Christian Dior gibi mağazalardan alışveriş yapabilme şansına sahibim.

* Los Angeles'ta sürekli bodyguardlar ve yüksek topuklarla mı geziyorsunuz? Asla, günlük hayatta çok daha rahat giyinirim.

* Geriye dönüp hayatınızda değiştirmeniz gereken bir şey olsa, neyi seçerdiniz? (Gülerek) Los Angeles çok güneşli bir yer ve annemin sözünü dinleyip göz altlarıma daha çok güneşten koruma kremi sürerdim.