kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kriz sonrası ya hamile kalır ya okul yaptırırlar!

* Kendi başına bu tür krizleri başarıyla yöneten ünlü var mı? Başarılı bulduğum kimse yok. X bir ünlü kadın, bir olay olduğunda ya okul yaptırıyor ya hamile kalıyor. Bana komik geliyor bu...

* Kötü krizler geçirmiş ünlü kadınlar genelde işadamlarıyla evlenir... Çünkü statü atlıyorlar.

* Bu da bir strateji midir? Aklı başında kadınların yönetim stratejisi...

* Bunda sizin parmağınız var mı? Hayır. 'Şunla evlen, aklan' gibi bir şey söylemem. Ama aklı başında sanatçı ya da adayları profesyonel destek alarak bu tip krizlere girmeden de, birileriyle yatmadan da, o görüntüleri vermeden de aslında kaliteli olabilirler. Benim işimin profesyonelliği de buradan geliyor. Derler ya 'Ünlü olmanın yolu yönetmenin ya da prodüktörün yatak odasından geçer' diye; hayır, çıplak kalmadan da olur bu!

* Yani ünlü olmanın asıl yolu bir iletişim danışmanının öğütlerinden mi geçer? 'Sağlıklı' ünlü olmanın yolu... Kaliteli bir ünlü olabilmek için mutlaka birileriyle yatma-kalkma görüntülerinin olması lazım mı? Yani büyümek için... Her büyümeyi sağlıklı büyüme görmüyorum. Kanser hücresi de büyüyor...

* Ünlü olma aşamasında biri size geldiğinde; haklı, bilinçli ve usturuplu bir şekilde yol almasını mı sağlıyorsunuz yani... Kesinlikle.

* Sizin danışmanlık yaptığınız kaç ünlü var? 6.

* Kimler? Bazılarını söyleyemem, krizlerini yönettim. Ama mesela Eylem Şenkal, Yıldız Kaplan ve Ege Çubukçu'nun ismini zikredebilirim.