kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dünün kötü kızları bugünün melekleri oldu

Zaman Hollywood'un yaramaz kızlarını çok değiştirdi! Birçok ünlü yıldız, geçmişte asi ve isyankar tavırlarıyla dikkat çekerken; şimdilerde olgun, aklı başında ve yardımsever halleriyle öne çıkıyor..
Madonna
1980'lerin en cesur ve asi şarkıcılarından Madonna cesur tavırlarıyla birçok ilke imza attı. Sahne kostümleri ve şarkı sözleriyle herkesten farklı bir imaj çizen ünlü şarkıcı, kızı Lourdes ve oğlu Rocco'nun doğumundan sonra çok değişti. Şimdilerde yönetmen Guy Ritchie ile mutlu bir evliliği olan Madonna, evlat edindiği oğlu David Banda ile anneliğini doyasıya yaşıyor.

Drew Barrymore
HENÜZ 7 yaşındayken 'E.T' filmiyle bir anda üne kavuşan Drew Barrymore, ergenlik döneminde kendini alkol ve uyuşturucu batağının içinde buldu. Sürekli gece hayatında boy gösteren ve oyunculuk kariyerine de zarar veren Barrymore, büyüdükçe bu kötü dünyadan uzaklaşmaya başladı. Ünlü yıldız, şimdilerde Hollywoodlu yapımcıların gözde aktrislerinden...

Christina Aguilera
ÜNLÜ müzik yapımcısı Jordan Bratman'la evlendikten sonra olgunlaşan Christina Aguilera, şu sıralar ilk bebeğinin doğumu için gün sayıyor. 20'li yaşların başında sürekli seksi vücuduyla gündem olan ve yaptığı işten çok imajıyla kendisinden söz ettiren Aguilera, artık yaptığı müziğin konuşulmasını istiyor. Aguilera, "Ne giydiğim değil şarkılarım haber olsun" diyor.

Angelina Jolie
UYUŞTURUCU kullandı, kendisini bıçakla kestiğini herkese anlattı, tek gecelik ilişkiler yaşadı. Dünün asi kızı Angelina Jolie, oğlu Maddox'ı evlat edindikten sonra çok değişti. Anneliğin getirdiği sorumlulukla eski hırçın halinden eser kalmayan Jolie, 2005 yılında birlikte olmaya başladığı Brad Pitt'le birlikte tam bir iyilik meleği haline geldi. 4 çocuk annesi olan Jolie, aynı zamanda BM İyi Niyet Elçisi.

Carmen Electra
ŞİMDİLERDE hanım hanımcık tavırlarıyla, düzgün giden özel hayatıyla adından söz ettiren Carmen Electra'nın bu hallerine aldanmayın. Geçmişi suç dosyalarıyla bir hayli kabarık olan güzel yıldız, saldırgan tavırlarıyla başına çok dert açmıştı. Electra, eski eşi basketçi Dennis Rodman ile yaşadığı hararetli bir kavga sonrasında tutuklanmış ve gözaltına bile alınmıştı.

Pink
Henüz 15 yaşındayken hırsızlık ve gasp suçundan tutuklanan Pink, geçmişteki hataları için annesini suçluyor. "Annem beni evden kovduğunda, 15 yaşındaydım. O yaşta ayakta kalabilmek için ne gerekiyorsa yaptım" diyen ünlü şarkıcı, bugün 27 yaşında ve düzenli aile hayatı, başarılı kariyeri ile beğeni topluyor. Pink, "Hayatım herkese örnek olmalı" diyor.
Haberin fotoğrafları