kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Seren Serengil, bir süre önce ekrandan söz düellosuna giriştiği İbrahim Tatlıses'e saygı duyduğunu ve onunla barışabileceğini söyledi. Serengil, Gülben Ergen'e göndermede bulunarak, "Herkesin bildiği gibi hayatımın sonuna kadar tek bir insanla biraraya gelmeyeceğim" dedi.

Assolistlik sınıfından kurtulmak istiyorum

MERVE YURTYAPAN
Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'i işaret eden "Tüpü patlasa da kurtulsak" sözü ile gündeme oturan Seren Serengil, kendine yeni iş alanları yarattığını açıkladı: Bir cam atölyesi kurduk ve yakında çok özel tabak serisinin üretimine başlayacağız. Assolistlik sınıfı ve alaturka yarıştan artık kurtulmak istiyorum..
İLİŞKİLİ HABERLER
Assolistlik sınıfından kurtulmak istiyorum
Bir süre önce 'yorumcu' olduğu canlı yayında Gülben Ergen'i kast ederek "Tüpü patlasa da kurtulsak" dediği için eleştiri oklarına hedef olan Seren Serengil, "Kötü bir niyetim yoktu. Kimsenin ölmesini isteyecek biri değilim" dedi ve ekledi: "İnsanların sözlerimi duyabileceği hiç aklıma gelmedi. Eğer bu insanı rencide etmek isteseydim, anlatacağım çok şey olurdu. Şimdi mağdur rolü yapıyor ama insanlar rol yapanı anlıyor." Serengil, 'assolistler sınıfı'ndan ayrılmak istediğini ve yakında çıkacak yeni albümünün ardından tabak tasarımına başlayacağını anlattı.

KİTABIMDAN ÇALIP DİZİ YAPTILAR


* Yeni albümünüzün dışında sizi bir dizi ya da sinema filminde görecek miyiz? Birkaç ay önce 'Nefret' adında hayatımı konu alan bir kitap yazmıştım; onun dizisi olacak. Bu sezon yayınlanan bir dizinin konusu ise benim kitabımdan çalınmış. Onlara da dava açacağım.

* Bir cam atölyesi kurduğunuzu ve tabak üreteceğinizi duyduk... Bu proje nasıl doğdu?

Geçtiğimiz yıl hamilelik sürecimde, hiç dışarı çıkmadım ve taşlarla uğraştım. Bardaklara, tabaklara ve birçok ürüne taşlarla süsleme yaptım. Eşim de bunları çok başarılı buldu. Bu işte markalaşabileceğimi düşünüyorum. Bir cam atölyesi kurduk ve işe başladık. Yaptıklarım koleksiyon olacak ve dünyada sadece yüz ailede bulunacak. Dünyanın en pahalı tabaklarını yapacağım! Fabrika olmadığım için sayılı ürünüm çıkacak. Bunları da çok önemli bir markanın adı altında satışa sunacağım. Assolistlik kategorisinden artık uzaklaşmak istiyorum. Alaturka yarışın içinde olmaktan sıkıldım. Çünkü ben diğerlerinden farklıyım.

* Sanat camiasındaki yarışı ve insanların hırsını neye bağlıyorsunuz? Yokluktan geldikleri için böyle olduklarını düşünüyorum. Olmadık bir hayata geçmek istiyorlar. Bu hayata sahip olmak için birçok şeyden fedakarlık ediyorlar. Bugün 'akıllı kadın' dediklerine dün 'ahlaksız' diyorlardı. Ben hiç kimseyle menfaat için birlikte olmadım.

RENCİDE ETMEK İSTEMEMİŞTİM

* Sizce insanlar şöhreti kaldıramıyor mu? Geldikleri yeri unutuyorlar. Sıfırdan gelmek ayıp değil ama sonrasında yapılanlar önemli. Herkes sizin ne olduğunuzu biliyor. Kendilerini inandıkları kişiliğe büründürüyorlar ve insanları da buna inandırmak istiyorlar.

* Gülben Ergen için söylediğiniz "Tüpü patlasa da kurtulsak" sözüyle ilgili ne diyeceksiniz? Ben şu ana kadar kimseyi kullanmadım, herkese iyi davranmaya çalıştım. Ancak haksızlığa tahammülüm yok. Bana emek veren hiç kimseye saygısızlık yapmadım. Hayatımdaki en büyük zararları kendime verdim. Söylediğim hiçbir şeyde kötü niyet yoktu; bir espri yapıyordum. O kişiyi rencide etmek isteseydim, bunu yapabileceğim çok fazla şey vardı. Herkes birbiri hakkında iyi bir şey söylemek zorunda değil.

* Siz aslında ne demek istemiştiniz? Ben sadece bu olaydan sıkıldığımı belirtmek istedim. Sürekli 'i-Pod'umu takıp, gidiyorum' diyor ancak hiçbir yere gitmiyor. O hafta da bize onunla ilgili çok haber geldiği için sıkılıp, 'Patlasa da kurtulsak' dedim. Ben kimsenin ölmesini istemem. Yayında insanlarla paylaşmak istediğim bir şey değildi. Özelimde bunu söyledim ve kimse beni bu nedenle yargılayamaz. Bunu kullanarak mağdur insan haline bürünmek bana çok anlamsız geliyor. Gerçi insanlar rol yapan kişiyi anlıyor.

* Polemik yaşayan sanatçılar bir süre sonra barışıyor. Sizi önümüzdeki günlerde ters düştüğünüz kişilerle birarada görme ihtimali var mı? Hayatımın sonuna kadar herkesin bildiği gibi; tek bir insanla biraraya gelmeyeceğim. Onun dışında, İbrahim Tatlıses'i seviyor ve saygı duyuyorum. İbrahim Bey'in bana 'soytarı' demesi doğru değildi. Kırıldım ama beni onunla birarada görebilirsiniz.
Haberin fotoğrafları