kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu 'aralık'tan içeri giren kültür ve sanatla buluşuyor

Elif Dürüst, Şirin Yalçın, İskender Savaşır, Zeynep Koçak, Oya Fidanoğlu gibi seçkin simalar tarafından kurulan 'Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği', kış sezonunu birbirinden ilginç kurslar, seminerler ve yeni projelerle karşılıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bu 'aralık'tan içeri giren kültür ve sanatla buluşuyor
2004 yılının eylül ayında Teşvikiye'de kurulan ve kurucuları arasında Elif Dürüst, Şirin Yalçın, İskender Savaşır, Zeynep Koçak, Oya Fidanoğlu gibi cemiyet hayatının seçkin isimleri bulunan Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği, yeni projelere imza atmayı sürdürüyor.

İCLAL AYDIN DA VAR
Amacı kültürel birikimleri, gelir seviyeleri ve yaş grupları birbirinden farklı olan insanları bir araya getirerek, toplumun kültürel zenginleşmesine katkıda bulunmak olan dernek, sonbahar-kış sezonunu çok geniş bir seminer ve kurs yelpazesiyle karşılıyor. İnsanlara gündelik hayatlarının yorucu akışında bir 'aralık' açmayı hedefleyen dernekte, uzman eğitmenler tarafından minimum bir ay süren paket programlar halinde kurs ve dersler veriliyor. Bunlar arasında İsmail Acar'la desen atölyesinden İsa Çelik'le fotoğraf derslerine, Sema Kuygusuz'la edebiyat atölyesinden İclal Aydın'la iletişim sanatına, Cemil Güzel'le felsefeden Ali Canip Olgunlu'yla tasavvuf sohbetlerine kadar çeşitli dersler bulunuyor.

CESARET VE BİLGİ KAZANIN!
Dernek bünyesinde kişisel gelişim ve insan psikolojisi konusunda kurs ve seminerler de düzenleniyor. Kerem ve Neslim Doksat'la yapılan bebeklikten yaşlılığa ruh sağlığı sohbetleri, Pınar Kılıçer'in anne-bebek ilişkileri, İbrahim Eke'nin ise ikili ilişkiler üzerine verdiği seminerler bu tür etkinlikler arasında başı çekiyor. Mahir Ünal ve Derya Akkaya tarafından düzenlenen koçluk atölye çalışmaları kapsamında ise insanlara hem kendilerini daha yakından tanıma, hem de hedeflerine ulaşma yolunda cesaret kazanma fırsatı sunuluyor. Akkaya'nın kariyer oluşturma konusunda verdiği derslere katılanlar ise CV'lerini nasıl hazırlamaları gerektiğinden, iş görüşmelerinde başarılı olmak için nelere dikkat etmeleri gerektiğine kadar birçok konuda bilgi sahibi olma fırsatını yakalıyor.
Bilgi için: 0212 258 69 65 ya da www.aralik.net