kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Uyanın beyler uyanın

Balık baştan kokar, kadın saf aşığı buldu mu oynar! Ben demiştim... Bay F.'ye demiştim... Hemen özet geçeyim. Cumartesi sabahı Reha Muhtar'ın yazısına bir baktım ki; arkadaşım köşelere 'aşk uğruna dolandırılan erkek' diye konu olmuş. Adı da Bay F. olmuş. Bay Muhtar yazıyor! 'İlişkide mantığın bittiği yerde erkek nasıl da kadının oyununa gelebiliyor.' Konu şu; bizim Bay F. hastanede gördüğü hemşireye aşık olur. Kızı arar bulur. Telefonlaşmalar, çiçekler, böcekler... Kızla ilişkisi başlar. (Yırttım kendimi şu kızı hediye yağmuruna tutma diye) Sonra kız işten çıkartılır, bu lojmandan da çıkartılması demektir! (İki damla gözyaşıyla hemen koş F.'ye...)

İLK GÜNDEN SÖYLEDİM
Gözü kara aşık Bay F. kıza ev tutar, evi döşer. Bu arada aralarında cinsellik yaşanmamaktadır!!! Tabii kızın ailesi binbir mazeretle Anadolu'dan gelir, eve yerleşir. Eh yaz gelir, tatil zamanıdır. Tesadüf bu ya, kızın kankası sevgilisinden ayrılmıştır. Öyle Bay F.'nin de onlarla Bodrum'a tatile gelmesi olmaz. Kanka acılıdır, üzülür şimdi. Bay F. uçaklarını otellerini ayarlar, kızları Bodrum'a gönderir. Bir gece, ara ara kıza ulaşamaz. Meğer bizim hemşirenin başka bir sevgilisi varmış ve tatile onunla çıkmış. Sonuç: Esas oğlan hadiseye uyanmış, kızın burnunun ortasına yumruğu basmış. Bizim F. de nihayet olan bitenin farkına varmış. Hiç şaşırmadım. Ben bunu F.'ye ilk günden söylemiştim. Bu kızda bir bityeniği var demiştim. Bu son bangır bangır bağırarak geldi. Nasıl mı? Balık baştan kokar! Bugün yemiyorum içmiyorum erkek tarafına geçip, uzak durulacak kadınların özelliklerini yazıyorum. Uyanın beyler, uyanın!

EĞER KADIN İSTERSE


* Bir kadın "İşim çok yoğun" deyip telefonlarınıza çıkmıyorsa... (İsteyen kadın iki ara bir derede arar, SMS çeker).

* Yoğunluktan yorgun düştüğünü söyleyip, sizinle ancak haftada bir görüşüyorsa... (Her kadın isterse zaman yaratır...)

*
Annesini babasını, kankalarını mazeret gösterip size vakit ayırmıyor, zırt pırt aile işlerine gitmek zorunda kaldığını söylüyorsa...

* "Kız arkadaşım sevgilisinden ayrıldı" deyip randevunuzu iptal ediyor ya da randevudan erken kaçıyorsa... Bu kızda yüzde yüz bir iş var demektir! Ne demişler; istersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar. Ben isteyip de sevgilisiyle görüşemeyecek bir kadın tanımadım!