kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yağmur geliyor HARİTALI

Yeni Haber
Yurdun kuzey kesimlerinde mevsime uygun aralıklı yağış geçişleri bekleniyor.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, serin ve yağışlı havanın yurdun kuzey kesimlerinde aralıklarla yağışlara neden olduğu belirtildi.

Hava sıcaklığının özellikle Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde başta olmak üzere kuzey ve iç bölgelerde hissedilir derecede azaldığı açıklandı. Bugün yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı çok bulutlu olması tahmin edilirken, Orta Karadeniz kıyılarında ve Doğu Karadeniz'de aralıklı sağanak yağış beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, yarın sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısında kısa süreli sağanak yağış geçişleri tahmin edildiği bildirildi. Çarşamba günü Marmara'nın kuzeydoğusu ile Karadeniz kıyılarında devam edecek yağışların, hafta ortasından sonra, kuzey bölgelerde aralıklarla devam edeceğinin beklendiği belirtildi.

Kuzey ve iç bölgelerde hissedilir derecede azalan hava sıcaklığının; yarın güney bölgelerde 2 ila 4 derece artması beklenirken, hafta boyunca kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında ve altında, güney ve iç bölgelerde mevsim normallerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

Beş büyük ilde yarın hava durumu şöyle:
İstanbul 18/28
Ankara 11/28
İzmir 17/29
Adana 20/34
Antalya 22/32