kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
GÖZYAŞLARI DİNMİYOR Alkollü sürücü kurbanı olan Filiz Koç İstanbul'da toprağa verildi. Birbirlerine sarılarak ağlayan anne İsminaz Koç ve Filiz'in ikiz kardeşi Yeliz Koç kendilerini acıya boğan sürücüye lanet yağdırdı.

'Ne olur biri beni bu kâbustan uyandırsın'

Gülcan DEMİRCİ MERKEZ
Alkollü bir şoförün çarparak ölümüne neden olduğu Filiz Koç'un ikizi Yeliz, "İçinde Filiz'in de olduğu rüyalar görüyordum. Şu an o kâbusların içindeyim" diye ağlıyor..
İstanbul Kartal'da alkollü sürücünün çarparak ölümüne neden olduğu 24 yaşındaki Filiz Koç'un evinde gözyaşı sel oldu. Önceki gece Kartal Soğanlık'ta 261 promil alkollü olan Oktay Gün (25), kaldırımda yürüyen Filiz Koç'a (24) ardından Ayten Akdoğan'a (34) otomobille çarparak ölümüne neden olmuştu. Filiz Koç'un kazanın meydana geldiği yerin 100 metre ilerisindeki evinde şimdi matem havası hâkim. Yeliz Koç, ikiz kardeşi Filiz'i toprağa vermiş olmanın acısıyla "Son zamanlarda, içinde Filiz'in de olduğu kâbuslar görüp uyanıyordum. Evde dinlenirken kardeşime araba çarptığını öğrendim. Duyunca yine kâbus gördüğümü sandım. Şu an gördüğüm kâbusun içindeyim. Birisi beni uyandırsın ve bunun rüya olduğunu söylesin" diyerek gözyaşı döküyor.

"O CANİYİ ASSINLAR"
İkiz kardeşiyle hiç ayrılmadığını söyleyen Yeliz Koç "Biz kardeşten öteydik. Hiç kavga etmezdik. Çok iyi bir insandı. Güzel kardeşim melek oldu. Kendini bilmez, sorumsuz bir cani, kardeşimi öldürdü. Kalbimin yarısını toprağa verdim, içim acıyor. O caniyi assınlar. İçim rahat etsin" diye feryat etti. Öte yandan mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan Oktay Gün'ün kazadan önce sevgilisiyle tartıştıktan sonra alkol aldığı ve intikam için kaldırımda yürüyen kadınlara kasıtlı çarptığı iddia edildi.