kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tuğba Özay fenalaştı

Yeni Haber
Beşiktaş'ta meydana gelen silahlı kavga ve yaralama olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan manken Tuğba Özay, yeniden emniyete getirildi.


Sevgilisinden ayrılmak için Susurluk davası sanıklarından Yaşar Öz'den yardım istediği ve ardından Ak Merkez'de çıkan silahlı çatışmaya adı karıştığı iddia edilen Manken Tuğba Özay, gözaltında tutulduğu Emniyet Müdürlüğü'nde sinir krizi geçirdi.

Dün gece geç saatlerde sinir krizi geçirerek fenalaştığı iddia edilen manken Tuğba Özay'ın Haseki Hastanesi'nde tedaviye alındığı belirtildi.

Geceyi Emniyet'te geçiren Özay'ın sinirlerinin bozulması sonucu ağlama krizine tutulduğu öne sürüldü. Özay'ın gece geç saatlerde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Tuğba Özay'a hastanede sakinleştirici ilaç verildiği öğrenildi.

Geceyi geçirdiği İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sabah saatlerinde psikolojik nedenlerle rahatsızlık geçirdiği gerekçesiyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Özay, burada muayene edildi.

Özay, muayenesi tamamlandıktan sonra hastanenin acil servisi önüne getirilen bir polis minibüsüne bindirilerek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine geri götürüldü.

Ellerinde kelepçe bulunmadığı ve oldukça üzgün olduğu gözlenen Özay, garaja giriş yapan minibüsten indirilerek yeniden şubeye alındı.

Tuğba Özay'ın hastaneden çıkarılışı sırasında, koruması olduğu belirtilen bazı kişilerin, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştıkları dikkati çekti.

Bu arada, Özay'ın avukatı Edip Önder de emniyete geldi.