kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Özlem Yolcu

'Çok içiyor' diye iki yıl önce ayrılmış

Güngör KARAKUŞ - Deniz DERİN / MERKEZ
Kız arkadaşını alkollüyken motosikletinden düşüren Bal'ın, genç kız tarafından daha önce alkol nedeniyle terk edildiği öğrenildi..
İstanbul Büyükçekmece'de bir barda eğlendikten sonra Avcılar'da motosiklet üzerinden düşerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki Özlem Yolcu'nun hayatı tam bir dram... Onlarca aracın altında kalarak yaşamını kaybeden Özlem'in henüz 2 yaşındayken annesi ile babasının ayrıldığı ve genç kızı üvey annesinin büyüttüğü öğrenildi. Yakınları, genç kızın devamlı ailevi sorun yaşadığını ve iki yıl önce bol miktarda hap içerek hastanelik olduğunu anlattı. Yaşı ilerleyince annesinin üvey olduğunu öğrenen Yolcu'nun, öz annesinin izini geçtiğimiz temmuzda Çanakkale'de bulduğu da ifade edildi. Genç kızın, 29 yaşındaki Tufan Bal ile 5 yıl önce tanıştığını dile getiren yakınları, "Alkol tutkusu yüzünden ayrıldılar. Özlem 2 yıl önce Cem diye bir işletmeci ile sözlendi. Ama askerde olan Cem'i değil Tufan'ı sevdiğini söylüyordu" dedi.

'ÇOK SEVİYORDUM'
Bu arada kaza sonrası eve giden Tufan Bal'ın babası Hasan Bal ile annesi Müneri Bal'ın iki yıl önce ayrıldığı öğrenildi. Annesi ile kalan Bal'ın arkadaşları genç adamın her akşam aşırı derecede içki aldığını, bu yüzden sık sık iş değiştirdiğini anlattı. Avcılar Asayiş Büro Amirliği'nde susma hakkını kullanan Tufan Bal, dün Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Bal'ın, "Alkollüydüm, hiçbir şey hatırlamıyorum. Özlem'i seviyordum, evlenecektik, çok üzgünüm" dediği belirtildi. Tufan Bal, "Ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.
Haberin fotoğrafları