kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Beşiktaş'ta kaza: 2 yaralı

Yeni Haber
Beşiktaş Dolmabahçe Sarayı karşısında bir otomobilin sıkıştırması ile ağaca çarpan Jaguar marka otomobilin içinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Çarpmanın etkisi ile sürücü mahallinde sıkışan otomobilin sürücüsü Zeynel Alkaya, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan Aslı Kartal, Taksim İlkyardım Hastanesinde Zeynel Alkaya ise Amerikan Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların ikisininde yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Beşiktaş sahil yolunda seyreden Zeynel Alkaya yönetimindeki 34 SAL 20 plakalı Jaguar marka lüks otomobil, Dolmabahçe Sarayı mevkiine geldiğinde plakası tespit edilemeyen bir otomobilin sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak ağaca çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobilin arka koltuğunda oturan Aslı Kartal (40) ile sürücü Zeynel Alkaya, yaralandı. Otomobilin sürücü koltuğuna sıkışan Alkaya, olay yerine gelen Beşiktaş itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı. Ön kısmı hurdaya dönen otomobilin içinden çıkarılan Alkaya, sedyeye alınırken acı ile feryad etti. Kazada yaralanan Aslı Kartal, Taksim İlkyardım, Zeynel Alkaya ise Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların ikisinin de yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Bu arada, bazı görgü tanıkları plakası alınamayan otomobilin Alkaya yönetimindeki otomobili bilerek sıkıştırdığını söyledi. Kazadan sonra olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlatıldı.

CHA