kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İngiliz kıza hapisten 'Beni affet' diye yazdı

Recep AKTEPE
Antalya'da 13 yaşındaki İngiliz kıza tecavüzden tutuklanan Alman gencin İngiliz kıza hapisten mektup yazarak, "Beni affet lütfen" dediği ortaya çıktı..
Antalya'da tanıştığı 13 yaşındaki İngiliz kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Alman B.M.W.'nin, hapisten küçük kıza mektup yazarak af dilediği ortaya çıktı. 17 yaşındaki Alman genç, "Beni neden bu duruma düşürdüğünü anlamıyorum" diye başladığı mektupta, İngiliz kızdan özür dileyip, şikâyetinden vazgeçmesini istiyor. Üçüncü kez hâkim karşısına çıkan Alman gencin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Geçen nisanda Antalya'da tatil yaparken tanıştığı İngiliz C.L.M.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan B.M.W., 21 Haziran'da kaleme aldığı mektubu, Almanya'daki ailesi aracılığıyla İngiltere'ye postalatmış. Alman genç mektubunda, "Senden özür diliyorum. Uzun süredir tutukluyum. Çok kötü günler yaşıyorum. Şikâyetinden vazgeçmeni istiyorum" diyor. Ancak psikolojik destek gören kızın mektuba cevap yazmadığı belirlendi. "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ile suçlanan ve dün Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde üçüncü kez duruşmaya çıkan sanığın duruşmasını, annesi Martina ve babası Ralf Jahns W. de izledi.

YABANCI BASINDAN
İki saat süren duruşmada B.M.W.'nin tatilde tanıştığı arkadaşı Sasa Gecim ve İngiliz kızı muayene ederek rapor veren Kadın Doğum Uzmanı Dr. Levent Hakim de tanıklık etti. Dr. Levent Hakim, verdiği rapor ile ilgili açıklamalarda bulundu ve tecavüzün gerçekleşmediğini savundu. Yayın yasağı bulunan davayı izlemek için 25'i yabancı çok sayıda basın mensubu geldi. Ancak basın mensupları savcılık kararıyla adliyeden 200 metre uzakta bekletildi, adliye içi ve bahçesinden çekime müsade edilmedi. Duruşma eylül ayına ertelenirken, çıkışta soruları yanıtlayan doktor Levent Hakim, İngiliz kızın annesinin sürekli, "Kızım hamile kalır mı" diye sorduğunu belirterek, "Alman genç çok zayıflamış" dedi. Doktor, İngiliz kızın Alman genci yatağa kendisinin çağırdığını söylediğini de anlattı.
Haberin fotoğrafları