kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SINAVI KAZANMIŞTI... Düştükten sonra bir bankanın sınavını kazanan Başak Ergün, görüşme için İstanbul'a giderken fenalaşıp, hastaneye kaldırıldı.

Mezuniyet töreninde su şakası felç etti

Fatih ŞENDİL-Erkan DOĞAN MERKEZ
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nin mezuniyet törenindeki su savaşında yere düşüp başını vuran 20 yaşındaki Başak Ergün 1 ay sonra felç oldu..
İzmirli gazeteci Ünver Ergün'ün, Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nü bu yıl iyi dereceyle bitiren kızı Başak (20), şaka kurbanı oldu. Fanatik gazetesi spor yazarı Ünver Ergün'ün kızı Başak Ergün, 10 Haziran'da Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Buca Tınaztepe'deki kampusundaki mezuniyet törenine katıldı. Törenin ardından öğrenciler birbirlerine su atarak şakalaşmaya başladı. Islanmamak için koşmaya başlayan Başak Ergün, kayarak başını mermer zemine çarptı. Yerden kalkan Ergün, arkadaşlarıyla bir süre vakit geçirdikten sonra evine döndü.

BİR ANDA BAYILDI
Fakülteyi iyi dereceyle bitiren Başak Ergün, düştükten bir hafta sonra bir bankanın eleman alımı için açtığı sınava girmek için Ankara'ya gitti. Yazılı sınavı kazanan genç kız, İzmir'deki mülakatlarda da başarılı oldu. Uzman yardımcısı olarak işe alınacağını öğrenen Ergün, 19 gün önce görüşme yapmak için İstanbul'a çağrıldı. Otobüsle giden genç kız, dinlenme tesislerinde hava almak için araçtan indiği sırada bayıldı. Hastaneye kaldırılan genç kızın tahlil sonuçlarında anormallik bulunmaması üzerine, taburcu edildi. Bandırma'dan vapura bindiği sırada sağ tarafının uyuştuğunu ve konuşma güçlüğü çektiğini fark eden genç kız bu kez Acıbadem Hastanesi'ne buradan da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak kapalı olan damarın açılmasının mümkün olmadığı bildirildi. Sağ tarafına felç gelen Başak Ergün, geçen hafta Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Genç kız için doktorlar, "Sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Sağ tarafı tamamen felç. Beyindeki hasar nedeniyle konuşamıyor" dedi.