kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Piyasadaki en yeni ürünler

Makyaj temizliği kolaylaştı
Her gün makyaj yapan kadınların ortak derdi, göz makyajı temizliği artık sorun değil! Çünkü İpek Kağıt'ın yeni ürünü 'Demak'Up Losyonlu Göz Makyajı Temizleme Pamuğu' artık piyasada! Göz makyajı temizleme losyonuna emdirilmiş ürünün kullanımı kolay ve hijenik. Kalıntı bırakmadan göz makyajı temizleyen ürün gözaltı torbalarını ve morluklarını azaltan yapısıyla da dikkat çekiyor.

Stella McCartney'in plaj kıyafetleri dikkat çekiyor
Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney'in Adidas için tasarladığı 'Swim Koleksiyonu', plaj modasına yeni bir boyut getiriyor. Performansın stille birleştiği koleksiyon fonksiyonel tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Koleksiyonda, derin V yakalı, üzeri yazı baskılı yüzücü model mayolar ile klasik ve şort tasarımlı bikiniler bulunuyor. Koleksiyonda bikini ve mayolarla birlikte plaj çantası ve terlikler de yer alıyor.

Şiddete duyarlı ürün!
The Body Shop'un 'Aile İçi Şiddete Sessiz Kalma Kampanyası'na verdiği destek, yeni ürünüyle de devam ediyor. Papatya logolu dudak parlatıcısını alarak, yardıma muhtaç çocuklara destek olan 'Geleceğimiz Çocukları Vakfı'na katkıda bulunuyorsunuz. Ürün 29.90 YTL'den satılıyor.
Haberin fotoğrafları