kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Haldun Dormen'in evi şu sıralar 'Folklorika' müzikalinin üyeleriyle dolu. Ruhsal Öcal, müzikalin repertuvarını Kubat'la birlikte belirledi. Kubat, çok sesli türkü müzikali için 16 Ağustos'a kadar hiç durmadan çalışacaklarını söyledi.

Elele verdiler, türküleri çok sesli söyleyecekler

ASLI ÖRNEK
Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, 16 Ağustos'ta 'Folklorika' isimli müzikli gösteriye sahne olacak. Haldun Dormen'in yönetmenliğini üstlendiği projede; Kubat ve Gülay, Devlet Opera ve Bale sanatçılarıyla biraraya gelip, çok sesli türkü söyleyecek..
Avea sponsorluğundaki 'Açıkhava Konserleri'nde, 16 Ağustos'ta Haldun Dormen'in yöneteceği 'Folklorika' adlı proje, izleyiciyle buluşacak. Türkülerin çok sesli söyleneceği müzikli gösteride; Kubat ve Gülay gibi sevilen Türk Halk Müziği sanatçıları, Devlet Opera ve Balesi'nden Hüseyin Likos, Zafer Erdaş ve Özlem Soydan'la biraraya gelecek.

ÇOK ÇALIŞIYORLAR
Repertuvarın oyuncu Ruhsar Öcal ve Kubat tarafından belirlendiği proje için şimdilerde tüm ekip, Haldun Dormen'in evinde buluşup harıl harıl prova yapıyor. Metrekareye bir ünlünün düştüğü evde başlayan çalışmalar geç saatlere kadar sürüyor. Ama herkes işinden son derece memnun ve ortaya iyi bir şey çıkacağından emin.