kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Justin benim ruh ikizim!

Amerikalı ünlü şarkıcı Justin Timberlake ile büyük aşk yaşayan Hollywood'un güzel aktrislerinden Jessica Biel, ilişkisiyle ilgili ilk kez 'In Touch' dergisine samimi itiraflarda bulundu..
Birkaç aydır ünlü şarkıcı Justin Timberlake ile aşk yaşayan Jessica Biel, merak edilen ilişkisiyle ilgili ilk kez In Touch dergisine içini döktü. Şu sıralar Avrupa turnesinde olan sevgilisini bir an olsun yalnız bırakmayan Biel, "Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Justin'le yaşadığımız şey bir harika" diye konuştu.

İLK BAKIŞTA AŞIK OLDUM
Kendisi gibi ünlü biriyle birlikte olmanın başta zor geldiğini ancak zamanla buna alıştığını söyleyen Biel, sevgilisinin yoğun ilgiden dolayı Avrupa sokaklarında zor yürüdüğünü söyledi. İlk bakışta aşka inandığını dile getiren Biel, kendi anne ve babasının da ilk bakışta aşık olduklarını belirtti. Justin Timberlake'le tanışır tanışmaz ondan etkilendiğini itiraf eden genç aktris, "Her anım onunla geçsin istiyorum" diyerek aşkını ifade etti. Jessica Biel'in Timberlake ile olan ilişkisine en büyük desteği de ünlü şarkıcının annesinin verdiği biliniyor.

CAMERON ÇOK KISKANDI
Öte yandan Timberlake'in eski sevgilisi Cameron Diaz cephesinde de sular bir türlü durulmuyor. Biel'e yakın bir kaynak; Cameron Diaz'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara ateş püskürdüğünü söylüyor. Biel'i 'Sevgili Avcısı' olmakla suçlayan Diaz, güzel yıldızın oyunculuk yeteneğini de küçümseyen açıklamalar yapmıştı. Jessica Biel ise; Cameron Diaz'ın bu açıklamaları sadece kıskançlıktan yaptığını düşünüyor.
Haberin fotoğrafları