kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
KUBAT

16 Ağustos'a kadar bize uyumak yok!

* Repertuvarımızda 30-35 türkü bulunacak. Her yöreden ezgiler almaya çalıştık. Çok keyifli olacağını sanıyorum. Haldun Dormen'in evinde biraraya gelmemizin nedeni ise; önümüzdeki günlerde gerçekleşecek gerçek performanstaki başarımızı görmek. 4-5 ses çalışmalarına yoğunlaştık.

* Ben de her Türk vatandaşı gibi Haldun Dormen'i yakından takip ediyordum. Kaliteli işlerin altında hep onun imzasını görüyordum. Şimdi müzik anlamında da çok kaliteli bir şovu ortaya çıkaracak.

*
Biz Gülay'la türkülerin tam merkezinde olan kişileriz. Gülay, türkü adına çok değerli bir ses. Ayrıca pop geçmişi de var. Biz, otantik sololarla, türküleri çekip çevireceğiz. Arkadaşlar da çok sesli olarak bize katılınca; bakalım ortaya nasıl bir çalışma çıkacak? Günler yaklaştıkça heyecanımız artıyor.

KOMPLEKSLİ İNSANLAR YOK

* Operacılarla çalışmak hiç de zor değil! Zaten bu zorluk kişilerle de alakalı değil! İster operacı, ister türkücü, ister rockçı olsun fark etmiyor. İnsanların kişiliği oturmuşsa ve aynı zamanda da mütevazıysa işler çok rahat yürüyor. Bu projede de kompleksli insanlar birarada değil! Öyle olsaydı kaçan ilk kişi ben olurdum.

*
Çok tecrübeli ve deneyimli insanlarla çalışıyoruz. Ben çok keyif alıyorum. Türküler adına tecrübelerim de ortada! Ben de fikirlerimi söylüyorum ama hep beraber karar alıyoruz. Tabii ki bu proje için fedakarlıklarımız oluyor. Konser tarihi gittikçe yaklaşıyor. Artık prova zamanı geldi ve 16'sına kadar yatmak, uyumak yok! Bu iş için çalışmak var.