kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Daniel Radcliffe

Yaşları küçük ama banka hesapları büyük

People dergisi sinema, müzik ve spor dünyasının bir yılda en çok kazanan genç isimlerini listeledi. İlk sıraya yeni iki filminden alacağı 50 milyon dolarla; şu sıralar son filmi 'Harry Potter ve Ölümcül Takdis'le gündemde olan Daniel Radcliffe oturdu..
Daniel Radcliffe
Yaş: 18

Geçtiğimiz pazartesi günü 18'inci yaşını dolduran Daniel Radcliffe, reşit olduğu için kendisine ait olan 19 milyon doları bankada işletmeye hak kazandı. Radcliffe, önümüzdeki aylarda oynayacağı iki film için alacağı 50 milyon dolarla, yaşıtları arasında en çok kazanan isim oldu. Bugüne kadarki kazançlarının hepsini değerlendirmeleri için ebevynlerine teslim eden genç aktör, şimdi ipleri eline almanın tadını çıkarıyor. İngiltere'nin en çok kazanan genç aktörü olan Radcliffe, ilk parasını henüz 11 yaşındayken Harry Potter serisinin ilk iki filminden almıştı. O dönem 320 bin dolar kazanan Radcliffe, ailesiyle birlikte Londra'da yaşıyor. Genç aktör, "Herkes paramı pahalı şeylere, lüks arabalara yatıracağımı sandı ama ben tiyatroyla ilgileniyorum" diyor.

Michelle Wie
Yaş: 17

Dünyaca ünlü golfçü Michelle Wie, sadece bu yıl katıldığı bir turnuvadan 3.273 dolar kazandı. Nike, Sony ve Omega gibi markalarla reklam çalışması yapan Wie, bu reklamlardan yılda yaklaşık 10 milyon dolar kazanıyor. Wie kazandığı parasını alışveriş yaparak harcamayı tercih ediyor.

Varisler arasında en zengini o
Monaco Prensi Albert'in kuzeni Pierre Casiraghi, 260 milyon dolarlık servetiyle kendisiyle yaşıt olan varislerin içinde en zengini. Milano'da ekonomi okuyan Casiraghi, Avrupa'nın zengin bekarlarıyla tatil yaparak eğleniyor.

Dakota Fanning
Yaş: 13

Dünyalar Savaşı filmiyle tanınan Fanning, yeni film anlaşmalarında 3 milyon dolardan kapıyı açıyor. Son olarak Charlotte's Web filmiyle izlediğimiz genç oyuncu, filminin 600 milyon dolardan fazla hasılat getirmesiyle başarısını kanıtlıyor.

Hilary Duff
Yaş: 19

Sadece 2006 yılında 12 milyon dolar kazanan Hilary Duff, en çok kazanan genç isimler listesinde ikinci sırada. Kendi giyim, mücevher ve ev dekorasyonu markası olan Duff, oyunculuk ve şarkıcılığın yanısıra; bu işlerinden de çok para kazanıyor. Kazandığı parayı en çok pahalı saatlere ve Marc Jacobs çantalara harcadığını söyleyen güzel yıldız, "Ne istersem almıyorum, paramı dikkatli harcıyorum" diye konuşuyor.

Hayden Panettiere
Yaş: 17

Heroes dizisinin kahramanı Hayden Panettiere, yılda ortalama 2 milyon dolar kazanıyor. Oyunculuğun yanı sıra; seslendirme ve şarkıcılık da yapan genç yıldız, 2008 yılında yeni albümünü piyasaya çıkaracak. Güzel oyuncu, parasını lüks SPA'larda harcıyor.
Haberin fotoğrafları