kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Alkollü kadına hiç katlanamam

atv'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yertsiz Yurtsuz'daki performansıyla göz dolduran başarılı oyuncu Sinan Taymin Albayrak, "Ben alkol kullanmam. Bir kadında en tahammül edemediğim şey de alkol. Kadına hiç yakışmıyor" diyor. İşte Albayrak'ın Hülya dergisine itirafları.....
* Bugüne kadar yaptığım en çılgınca şey aşık olmak. Kalbimin koşturmaya başlamasından, gözlerimin neminden ve konuşmaya başladığımda gevelememden aşık olduğumu anlayabilirsiniz.

* Ben ilk aşkımı 11 yaşında ekranda gördüğüm birine duydum. Harika birisiydi; çok güzel tebessüm ederdi, çok güzel koşardı ve çok güzel bakardı. Ben güzel bakan gözlere aşık olurum. Aşık olduğum kadın, Hülya Koçyiğit'ti...

*
Bugüne kadar birinin benim için yaptığı en romantik şey bana roman okuması.

* Bir kadının ilk önce gözlerine bakarım. Bedenin ve ruhun mıknatısı gözlerdir. O gözler ki neler gösterir size. Bakana, görene...

* Aşkın ömrü; gecenin ömrü kadar, gölgenin boyu kadar, gündüzden sakınabildiğin kadar bence...

*
Bir kadında en tahammül edemediğim şey alkol. Alkol bir kadına hiç yakışmıyor. Sarhoş bir kadını ise hiç düşünemiyorum. Benim alkol kullanmamam da zaman zaman başkaları tarafından tuhaf karşılanıyor.

* Dünyada herhangi bir yer olsaydım Arabistan çölleri olurdum; yakıp kavurmak ve seraplarında dansöz oynatmak için.

*
Doğrunun can yakabileceği, yalanın serinleteceği koşulda yalan söyleyebilirim.

* Bence yaşayan en seksi star Angelina Jolie. Onunla bir filmde başrol oynamak isterdim. Kim istemez ki?

*
Söyleyebilecek şeylerimin olması, düşündürebilmek, saklandığımız şeyleri hatırlatabilmek hayatımın amacı diyebilirim.

EN BÜYÜK ACIM DUDAYEV'Dİ
* Avrupa Birliği'ne girmek gibi bir derdimiz olmamalı. Biz kendi içimizdeki birliği sağlamalıyız. Dönem dönem insanımıza, bütünlüğümüze karşı oluşturulan senaryolar beni çok rahatsız ediyor.

*
Adım Taymin, Çerkezce. Yaşadığım en büyük acı da; Çeçen lider Dudayev'in ölümü. O toprakların bağımsızlığını sağlayabilecek, seslerini, çığlıklarını ve haykırışlarını dünyaya duyurabilecek son liderdi.

* Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen ve Sergen Yalçın'ı Meclis'te görmek isterdim. Meclis; vekillerin birbirine çalım attığı, çelme taktığı bir yer nasıl olsa!..