kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HALDUN DORMEN

Yurtdışında da sahneleyeceğiz

* Nurcan Karaca bana bu teklifi getirdiğinde hemen kabul ettim. Çünkü onunla çalışmaktan çok hoşlanıyorum. Geçen sene 'Broadway'den İstanbul'a Müzikaller' ve bu yıl da 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'nda birlikte çalıştık.

* Halkımız 'Folklorika'yla türküler dünyasına uzun bir yolculuk yapacak. Bu projeyle halk türkülerini, halkın da anlayabileceği şekilde çok sesli hale getireceğiz. Bence çok ilgi görecek... Çünkü insanlar türküleri çok seviyor.

KUBAT'IN HAYRANIYIM


* Halk türküleri benim hayatıma yepyeni bir yön kazandırdı. Bu bakımdan çok mutluyum. Yabancı dostlarım da projeyle çok ilgilendi. Amacımız bu projeyi yurtdışında da sahnelemek.

* Kubat'ı ve Gülay'ı daha önce tanımıyordum. Onlarla ilk kez karşılaştım ama Kubat'ın büyük hayranıydım. Büyük bir keyifle izliyordum. Onun da Gülay'ın da çok şeker insanlar olduklarını düşünüyorum.

*
Gülay ve Kubat'la çok rahat çalıştık. Performanslarının çok iyi olacağından eminim. Diğer ekiple uzun zamandır tanışıyordum, bir tek Kubat ve Gülay yabancıydı. Onları da 40 yıldır tanıyormuş gibi oldum. Şu an 6 solistimiz, 12 danscımız, 8 kişilik orkestramız var. Toplam 25-30 kişiyiz. Hepsi bizim evde çalışıyor.