kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Geceye pembe bir kıyafetle başlayan Bülent Ersoy, beyaz gelinliğini teknede giydi.

Damada düğün hediyesi villa

İbrahim Evrim AYRAL - Fatih ŞENDİL - Ünal GÜMÜŞTEK
Çeşme açıklarındaki teknede Armağan Uzun'la evlenen Bülent Ersoy'un damada Alaçatı'da bir villa ile kayınvalidesine İzmir'de ev aldığı iddia edildi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Damada düğün hediyesi villa
Bülent Ersoy ve "Popstar Alaturka" adlı programda tanıştığı yarışmacı Armağan Uzun'un İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında "Çeşme Prensesi" adlı teknede sürpriz bir şekilde kıyılan nikâhı, sanat dünyasına bomba gibi düştü. Tüm dünyada uğurlu olduğunu inanılan "07.07.07" tarihinde yapılan nikâh törenine Armağan Uzun'un anne ve babası ile akrabaları katılırken, Bülent Ersoy'un tek davetlisi Çeşmeli sanatçı arkadaşı Kurtul Akın oldu.

HAYATIMIN ARMAĞANI
Gecede giydiği uzun duvaklı gelinlikle göz kamaştıran Ersoy, saçına da büyük bir beyaz gül taktı. Nikâhı, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur kıydı. Duygulu anlar yaşayan Ersoy, eşinin annesi Gülsüm Uzun'a "Bunu sen mi doğurdun. Hayatımın en güzel Armağanı bu" dedi. Gecenin sonunda tekneden inen Armağan Uzun'un yakınları, görüntü almak isteyen basın mensupları ile tartıştı. Davetlileri uğurladıktan sonra tekneden inen yeni evliler İzmir Crown Plaza Oteli'nde geceledi. Bu arada Armağan Uzun'un, Balçova sırtlarında 195 bin YTL'ye bir apartman dairesi ve Çeşme Alaçatı'da yazlık villa satın aldığı ileri sürüldü. Uzun'un satın aldığı ev ve villanın, Bülent Ersoy'un düğün hediyesi olduğu iddia edildi.