kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SON FOTOĞRAF Recep Ülker, Mustafa Kemal Bezbaş ve resim öğretmeni eşi Eylem Bezbaş (soldan sağa) düğünde fotoğraf çektirmişti.

Düğün dönüşü aşırı hız faciası

Ferit ZENGİN - Ali BALCI
Düğünden dönen otomobil takla attı. Sürücü Kemal Bezbaş ile öğretmen eşi Eylem Bezbaş ve arkadaşları Recep Ülker can verdi..
İstanbul Bakırköy Sahilyolu Havalimanı caddesi üzerinde önceki gece saat 01.00 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi. Bahçelievler Doğu Sanayi İlköğretim Okulu'nda resim öğretmeni Eylem Bezbaş (30) ve bir şirkette müdür olan eşi Mustafa Kemal Bezbaş (32) önceki gün Yeşilyurt Spor Kulübü tesislerinde öğretmen bir arkadaşlarının düğününe katıldı. Düğünden saat 01.00 sıralarında ayrılan çift, Doğu Sanayi İlköğretim Okulu'nda memur olarak çalışan Recep Ülker'i de (48) yanlarına alarak Yenibosna'daki evlerine dönmek üzere 34 DT 8522 plakalı otomobilleriyle yola çıktı.

BARİYERE ÇARPIP DURDU

Mustafa Kemal Bezbaş'ın kullandığı otomobil, Havalimanı Serbest Bölge Kavşağı'na geldiği sırada aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyere çarpıp takla attı. Kazada, hurda yığınına dönen ve yol kenarındaki duvara çarparak durabilen otomobildeki Mustafa Kemal ve Eylem Bezbaş ile Recep Ülker öldü. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, cesetleri otomobilden çıkartarak Bakırköy Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Polis, yaptığı ilk incelemelerde kazanın aşırı sürat nedeniyle meydana geldiğini tespit etti.
Haberin fotoğrafları