kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Geyşa değilim ama sevgilimle çok ilgilenirim

* Vedat İnceefe ile beraberliğiniz nasıl gidiyor? Biz ilişkimizi gözler önünde yaşamayı sevmiyoruz. Çok mutlu giden bir beraberlik yaşıyoruz. Göz önünde olunca insanlara her yaptığımız şeyden ötürü hesapveriyormuşuz gibi geliyor. İlişkimi konuşmaktan rahatsızoluyorum. Sorunlarımı başkaları gibi ekranda yaşamıyorum.Söyleyeceklerimi yüzünesöylüyorumzaten.

* Türkiye'deki birçok kadının ilişkilerindegeyşa ruhlu oldukları söyleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben kadınların böyle sınıflandırılmasına çok sinirleniyorum. Geyşalık çok farklı birşey. O, Japonya'da uygulanan bir yöntem. Ama ben desevdiğim adamın zaten herşeyi ile birebir ilginiyorum.

* Evlilikle ilgili bir planınız var mı? Evlenip aile kurmak isterim ama hesap yapmıyorum. Evlilik gibi bir düşüncemyok. Yaşadıklarına sahip çıkan, kendine özen gösteren, iyi yaşamaya çalışan biriyim.

* Özel hayatınızda da zor bir dönem geçirdiniz. Üvey babanız sizikendisine bakmamasıyla suçladı...Bir insanla aynıkanı paylaşmıyorsanız nüfus cüzdanınızda yoksa, babanızdeğildir. Zaten öz babam olsa bu durumda olmazdı. Rahmetli babamınkemikleri sızlıyor. Ailemizdeyaşananları dışarıdan kimseyle paylaşmayız biz. Amainsanlar da vicdanlı olsun,çıkıp konuşmasın!
Haberin fotoğrafları