kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Alışveriş yapmak için en doğru zaman!

Yaz alışverişi yapmak için dişinizi sıkıp indirimleri beklediyseniz çok şanslısınız! Çünkü şimdi tüm mağazalarda yüzde 50'lere varan indirimler uygulanıyor. Biz de alışveriş meraklıları için mağazaların uyguladıkları kampanyaları araştırdık. İşte alışveriş fırsatları.....
Etiketin yarısını ödeyin!
Vivid mağazalarında fiyatlar yarı yarıya düştü. Mağazada elbiseler 19.00, pantolonlar 34.00, şortlar 29.00, etekler 18.00 ve ceketler 49.50 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu arada seride askılı, boyundan bağlı ve straplez olmak üzere farklı vücut tiplerine uygun elbiseler de bulmak mümkün.

Çamaşır seçimi
İncecik elbiseler, beyaz pantolonlar ve dekolteli üstler giymeyi sevenler için yaz aylarında iç çamaşırlar büyük önem taşıyor. Kadınların tercihi; rahatlıklarını engellemeyen dikişsiz çamaşırlar... Bu tasarımları La Senza mağazalarında bulabilirsiniz. Bu arada mağazada yüzde 50'ye varan büyük indirim de başladı.

Her yaşa uygun!
Yaz alışverişine çıkmak için indirimleri bekleyenler, rotalarını Sevenhill mağazalarına çevirebilir. Çünkü mağazada yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başladı. Mağazada hem yetişkinler hem de çocuklar için ürünler var. Koleksiyonda; kadınlar için rengarenk elbiseler, erkekler için ise rahat şort ve tişörtler bulabilirsiniz.

Elbiseleri çok popüler
Y-LONDON'da indirim günleri başladı. Eğer abiye bir tasarım arıyorsanız mağazaya fazla vakit geçirmeden uğramanızda fayda var. Aklınızda olsun markanın en çok tercih edilen ürünleri arasında elbiseler, mini etekler, bluzlar, gömlekler ve tunikler yer alıyor.

Daha fazla moda için daha fazla indirim
* Ayakkabı Dünyası'nda indirim günleri başladı. 'Daha Fazla Moda için Daha Fazla İndirim' sloganıyla yola çıkan mağazada pek çok markanın ayakkabılarını bulabilirsiniz. Mağazada terlikten abiye ayakkabılara kadar her türlü tasarımı bulmak mümkün. Steve Madden ve J. Lopez mağazada satışa sunulan markalardan bazıları...
* 2007 yazının favorisi espadril dokulu dolgu topuklar, son moda retro desenler, işlemeli, boncuklu, süet parmak arası terlikleri Yeşil'de indirimli olarak bulabilirsiniz. Ayrıca mağazada Harley Davidson, Cat, Merrell, Adidas, Converse, Nike, Puma, Hush Puppies, Wolverine ve Geox gibi markaların tasarımları da indirimli olarak satışa sunuluyor.

Fiyatlar düştü!
Damat Tween ADV mağazalarında sezonun ilk indirimi başladı! Markanın ürünlerine yüzde 30 indirimle sahip olabilirsiniz. 70'li yılların İngiliz formunu koleksiyonuna taşıyan marka, özellikle takım elbiseleriyle çok iddialı. Bu arada mağazada çok şık damatlıklar da bulunuyor.
Haberin fotoğrafları