kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Barış'a öfkeli elveda

Sefai AK-Çağdaş ÇETİNDEMİR-Alp ARBAK-Barış SÖZAL
Barış Akarsu'nun kaza geçirdiği Torba kavşağını trafiğe kapatan bir grup, kavşağa "Barış" adı verilmesini istedi. Olayla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunuldu..
Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve 5 gün süren yaşam mücadelesini önceki gece kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesi, dün memleketi Bartın'a götürüldü. Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan genç sanatçı, bugün öğle namazının ardından Amasra ilçesi şehir mezarlığında, dedesi Remzi Kökdemir'in yanına defnedilecek. Barış'ın ölüm haberiyle yasa boğulan hayranları, dün genç sanatçının internet sitesini kilitledi. Bodrum'da kaza geçirdiği Torba Kavşağı'nı trafiğe kapatarak eylem yapan bir grup, kavşağa "Barış" adının verilmesini istedi. Gruptan Ahmet Aksüt adlı avukat kazayla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulundu. Bodrum'da genç sanatçının kaza geçirmesi ve ölümünün ardından müzik marketlerde albümü ve afişleri tükendi.

BODRUM'DA İZDİHAM
Barış Akarsu'nun hayranları gece geç saatlerde hastane önünde toplandı. Akarsu'nun morgdan çıkarılışı sırasında yoğun izdiham yaşandı. Bazı hayranları baygınlık geçirdi. Güçlükle ambulansa yerleştirilen cenaze Milas-Bodrum Havalimanı'na ve daha sonra İstanbul'a getirildi. Ailesinin de içinde bulunduğu uçak Atatürk Havalimanı'na iner inmez, apronda görev yapan birçok kişi, sabahın erken saati olmasına karşın uçak durduktan sonra yanına giderek cenazenin alınmasını beklediler. Ailesinin talebi üzerine cenazeyi Barış Akarsu'nun menajeri Neşe Açıker ve gazeteci Yüksel Aytuğ teslim aldı. Ailenin bitkin olduğu ve gazetecilerle karşı karşıya gelmemek için araçtan çıkmamayı tercih ettiği öğrenildi.

BARTIN'DA GÖZYAŞLARI
Barış Akarsu'nun cenazesi Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü sırada gözyaşlarını tutamayanlar arasında Barış'ın Amasra'dan komşusu olduğunu belirten Pembe Tunç da (61) vardı. Barış Akarsu'nun cenazesinin bugün öğle namazının ardından Amasra Şehir Mezarlığı'nda dedesi Remzi Kökdemir'in yanına defnedileceği belirtildi. Akarsu için ilçe merkezinde hayranları anı defteri oluşturdu
Haberin fotoğrafları